推介可拆洗式環保飲管

Zen
|
近期開始有食店走飲管,在BK搜尋到有網友介紹這飲管,經使用,覺得真心好用,既環保又易清潔,不割咀,無膠味。

https://www.organicwe.com/living/environmental-tableware?product_id=1690

附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊
mara
|
Zen 發表於 18-11-15 09:23
近期開始有食店走飲管,在BK搜尋到有網友介紹這飲管,經使用,覺得真心好用,既環保又易清潔,不割咀,無膠 ...

廣告?
親子皇帝    發表於 18-11-15 10:26
Zen
|
mara 發表於 18-11-15 09:42
廣告?

你高興點諗我唔可以阻止,但我係咪賣廣告既人,浦慣BK既人自然知
oceandeepsea
|
近期開始有食店走飲管,在BK搜尋到有網友介紹這飲管,經使用,覺得真心好用,既環保又易清潔,不割咀,無膠 ...

我信你,唔係廣告黎,多謝介紹
oceandeepsea
|
Zen 發表於 18-11-15 09:59
你高興點諗我唔可以阻止,但我係咪賣廣告既人,浦慣BK既人自然知

唔好理佢
Zen
|
oceandeepsea 發表於 18-11-15 10:01
我信你,唔係廣告黎,多謝介紹

多謝你的信任!
貓頭雀
|
呢隻設計好特別,我第一次睇。
"使用時,飲料不會滲漏,飲管內亦不會出現氣泡"
點解咁犀利呢,明明可以拆開兩半,咁應該會漏風??
親子皇帝
|
貓頭雀 發表於 18-11-15 10:31
點解咁犀利呢,明明可以拆 ...
應該兩層膠都有彈性?貼得實就唔怕漏風

cnicky
|
貓頭雀 發表於 18-11-15 10:31
點解咁犀利呢,明明可以拆 ...

我估係由下而上套個隻,有overlap,唔係就咁啪埋,所以唔漏
貓頭雀
|
親子皇帝 發表於 18-11-15 10:37
應該兩層膠都有彈性?貼得實就唔怕漏風

咁應該過一排就無左彈性?如果係矽膠,這物料好難完全洗乾淨?
所以我諗唔通
貓頭雀
|
cnicky 發表於 18-11-15 10:40
我估係由下而上套個隻,有overlap,唔係就咁啪埋,所以唔漏

即係大包裝紙包飲品那種伸縮管?
果種我有時都會漏風 飲的時候會嘶嘶聲
ic34
|
正喎...多謝JM介紹
cnicky
|
貓頭雀 發表於 18-11-15 10:56
即係大包裝紙包飲品那種伸縮管?
果種我有時都會漏風 飲的時候會嘶嘶聲 :h ...

nonono.... 我嘅意思係好似有啲餐具盒咪係由下而上推嘅,不過今次係飲管, 我估係嗰隻。
mara
|
Zen 發表於 18-11-15 09:59

問下啫,唔洗緊張
youhello507
|
好似唔錯
kiko_mami
|
好似幾好咁
毒菇一味
|

Zen
|
mara 發表於 18-11-15 11:35
問下啫,唔洗緊張

唔係緊張,禮貌上都要回應下你既

Zen
|
cnicky 發表於 18-11-15 10:40

無彈性的。
Poyau
|
謝謝推介