真心感謝周遊東京推介

Sumyeema1
|
Joey8 發表於 18-11-15 09:56
我已凖備每一次去東京都會去一啲周奕瑋介紹既景點同美食,我去埋佢第一輯介紹過嗰間米鋪,原來除左可以買 ...

呢個想去。
Joey8
|
rachel0316 發表於 18-11-15 17:04
多謝你試食

森美蟹店好食過蟹道樂(個人意見)
rachel0316
|
Joey8 發表於 18-11-15 17:16

甘等我一月去試下先
boboblublu
|
Joey8 發表於 18-11-15 09:37
我今年生日旅行跟住呢個旅遊節目去搵食同玩,雖然未去晒,但覺得冇中伏

Joey8
|
Sumyeema1 發表於 18-11-15 17:11
呢個想去。

好多野買
MRS_LIN
|
睇到周遊東京我即刻同c6講要出發
好想食佢第一集介紹個提子(emoji) Ruby Roman
csnkennis
|
horsepant
|
Joey8 發表於 18-11-15 17:16

森美介紹的蟹工房我自己反而覺得麻麻, 雖然蟹道樂做到流水式作業, 不過新宿近伊勢丹個間, 我次次去都覺得好食, 而且裝修比大阪個幾間都有特式得多
horsepant
|
我12月去名古屋, 我同老公講: 如果今之我去東京就好啦, 有好幾個地方都想去呀, 唯有等到出年4月
Joey8
|
rachel0316 發表於 18-11-15 17:17
甘等我一月去試下先

最好上網訂位
https://www.tablecheck.com/en/shops/kanikosen/reserve
Joey8
|
MRS_LIN 發表於 18-11-15 17:26
睇到周遊東京我即刻同c6講要出發
好想食佢第一集介紹個提子(emoji) Ruby Roman
...

我有去,但過左季節冇得食
MRS_LIN
|
Joey8 發表於 18-11-15 17:47
我有去,但過左季節冇得食

下年9-10月再去
我為左個提子(emoji)打算plan 9-10月去
Joey8
|
MRS_LIN 發表於 18-11-15 17:51
下年9-10月再去
我為左個提子(emoji)打算plan 9-10月去

好有誠意
MRS_LIN
|
Joey8 發表於 18-11-15 17:51
好有誠意

睇周奕瑋個反應覺得好好好好食!
成抽我買唔起! 我唔貪心咖!想獨食一杯就夠!
Misaki88
|
pat2331
|
C.yan110 發表於 18-11-15 10:00
琴晚個碗龍蝦拉麵真係不.得.了!!!!!!

rachel0316
|
Joey8 發表於 18-11-15 17:46
最好上網訂位
https://www.tablecheck.com/en/shops/kanikosen/reserve

唔該哂你呀
小巫BB
|

mcmaychan
|

Joey8
|
MRS_LIN 發表於 18-11-15 17:58
睇周奕瑋個反應覺得好好好好食!
成抽我買唔起! 我唔貪心咖!想獨食一杯就夠!
...

初頭我都係諗住同C6一杯二份食,睇下點解咁貴