維他牛奶有記號

LoveLittleTiger
|

飲緊時發現個底有用marker mark記號,1pack 6包都有。係唔係包包都會有?

附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊
Poyau
|
咁奇
JD930    發表於 18-11-16 11:53
healthymimi
|
唔好飲,打去公司換貨,可能是試產

雖然未必有食物安全問題,但不應流出市面
wcpcelia    發表於 18-11-15 17:28
|
healthymimi 發表於 18-11-15 14:40
唔好飲,打去公司換貨,可能是試產

雖然未必有食物安全問題,但不應流出市面

其實已經飲左2啖,而家搞到唔敢餵人奶住
Amy1974
|

。。。
healthymimi
|
LoveLittleTiger 發表於 18-11-15 14:45
其實已經飲左2啖,而家搞到唔敢餵人奶住

call label維他客户服務,要即日回覆是否安全飲用
healthymimi
|
唔駛咁驚,可能只是試配方(如減糖),試包裝飲管膠實唔實都得。。。有菌包野谷咗氣㗎嘞
healthymimi
|
記住比飲管有號碼哥边D资料比维他,QC R +D解碼知當日試過乜㗎嘞,不用太擔心
Sumyeema1
|
等知原因。
吉比gilby21    發表於 18-11-15 15:24
she811
|
問左未
|
Sumyeema1 發表於 18-11-15 15:02
等知原因。

打左維他問,佢哋話係佢哋mark,抽驗貨時會咁做。不過佢都肯換返pack新嘅比我。其實聽到佢哋會咁mark都放心啲。我而家先知原來會咁
JD930    發表於 18-11-16 11:54
吉比gilby21    發表於 18-11-15 15:24
ic34    發表於 18-11-15 15:17
Sumyeema1
|
LoveLittleTiger 發表於 18-11-15 15:09
打左維他問,佢哋話係佢哋mark,抽驗貨時會咁做。不過佢都肯換返pack新嘅比我。其實聽到佢哋會咁mark都放心 ...

咁就放心啦。

吉比gilby21
|
LoveLittleTiger 發表於 18-11-15 15:09
打左維他問,佢哋話係佢哋mark,抽驗貨時會咁做。不過佢都肯換返pack新嘅比我。其實聽到佢哋會咁mark都放心 ...
好彩
幾驚係有人落藥做記號
Amy1974
|

既然係要嚟抽驗,又會流咗出市場,真係有啲奇怪。
healthymimi
|
吉比gilby21 發表於 18-11-15 15:25
好彩
幾驚係有人落藥做記號

落藥不会做記號啦,哈哈!

上次七仔有人用針筒吉hole 定點,唔記得
peggylamlam
|
這款奶飲落有小小苦苦地
HoshiSora
|

冇事就好!
tkop
|
LoveLittleTiger 發表於 18-11-15 14:01
飲緊時發現個底有用marker mark記號,1pack 6包都有。係唔係包包都會有?

維記定維他
JD930
|
原來係咁
Poyau
|

虛驚一場