懷孕前後

跳至

首頁

尾頁

大宅

FlorenceCara 發表於 19-5-31 13:00
無知一問,請問照結構包什麼?是不是有3D相,DVD呀咁?請問是不是4D技術?我打去幾個問都是2D,但又聽過4D, ...

https://www.baby-kingdom.com/forum.php?mod=viewthread&tid=22205177

照結構,報價分享 (由平~貴):

王偉明,$1800 要CD+$100,銅鑼灣
鄧悅翹,$2000 包DVD+相,尖沙咀
謝喜兒,$2000 包DVD+相,尖沙咀
羅宇帆,$2500 尖沙咀
孫錫鴻,$3300 俾link你下載,尖沙咀
鄭昆瑜,$3300 包USB手指,尖沙咀
王紹宏,$3400 包USB內有相,尖沙咀
林勇行,$4200 中環

*以上係母胎醫學科名單上醫生
*只有「王偉明」不在名單上

別墅

chubama 發表於 19-5-31 21:26
謝喜兒醫生,超級好,勁細心!
Mon勁清楚,一路照,一路講,照緊咩。
一開始係照子宮先,講子宮 ...

想問有無dvd同相嫁?

珍珠宮

cat050710 發表於 19-9-25 02:31
想問有無dvd同相嫁?

有一張相,1 dvd . 真係好細心,我約1130-1230 先到我。 主要因為前面2個媽媽bb 應該唔係好合作。 果2個媽媽淪流出黎行出黎飲水。出左黎好幾次
我bb 應該岩岩訓醒係咁郁, 醫生話好難睇清,因為好難cap 到清晰圖。但佢好郁得,好好彩算係一次睇哂。 最後佢話照漏左橫膈膜部份,叫返我入去2分鐘ko 埋。 同樓上jm 所講,一路照一路講解。好細心。

大宅

VivianChan1694 發表於 19-5-12 11:00
請問有冇人睇開謝喜兒醫生,平時產檢幾錢一次架?會包啲乜?

佢唔做平時產檢㗎

首頁

尾頁

跳至