「因為太恐怖」塔羅牌師傅一句說話 我放棄了當塔羅牌師傅

盧大力
|

之前有位塔羅牌師傅, 佢覺得我有潛質 免費教我占卜塔羅牌, 之後學咗半年, 開始幫朋友免費占卜, 但每次幫人占卜之後, 身體疲倦無力, 之後問師父點解會咁,佢就話「要用法器做儀式」而且要法器連結撒旦的力量,咁你以後再幫人占卜就不會再覺得疲倦,當我聽到要用魔鬼撒旦的力量,我就不敢再學習了,亦放棄當 塔羅牌師傅

我想問各塔羅牌師傅,其他派别是否有其他方法加強占卜時本身的能量
LittleRoxie
|
盧大力 發表於 18-11-15 17:07
之前有位塔羅牌師傅, 佢覺得我有潛質 免費教我占卜塔羅牌, 之後學咗半年, 開始幫朋友免費占卜, 但每次 ...

冇喎,我同人占卜玩唔會累
相反有次病病地,但又要見八字客
仲越解越精神

appledai
|
那網上占卜呢,誰會累?
盧大力
|
LittleRoxie 發表於 18-11-15 17:10

我跟嗰個師傅, 佢唔畀客人掂佢嘅牌, 所有洗牌 揭牌也是占卜師做的 佢話她的師傅是拜撒旦第三個仔, 聽佢咁講完我覺得好恐怖,所以就停曬所有塔羅牌既學習,雖然 塔羅牌真係好準, 三至六個月嘅事情 羅占卜得好準, 又可以做牌陣「 二選一的抉擇」, 所以我唔知其他派別嘅師傅會否拜 撒旦
LittleRoxie
|
盧大力 發表於 18-11-15 17:20
我跟嗰個師傅, 佢唔畀客人掂佢嘅牌, 所有洗牌 揭牌也是占卜師做的 佢話她的師傅是拜撒旦第三個仔, 聽佢 ...

各師各法
我會俾客洗牌
因為個客也要同副牌溝通
anyuser18
|
有幾多個仔都知?唔好學,好神化
盧大力
|
appledai 發表於 18-11-15 17:13
那網上占卜呢,誰會累?

塔羅牌師傅係唔會同自己占卜, 等佢哋如果要占卜就要搵同行去做, 我師父話如果同自己占卜, 就會因應自己心情已歪曲牌意, 不但不准 而且會令事情惡化

塔羅牌占卜 一定要經過師傅洗牌,再經感應.對方,想問的事情 再加牌陣去占卜,方間一些書教人自己幫自己占人,這只會害了事情

網上占卜 根本不會有感應 怎會準 又怎會累 若果你要占卜 找一個 真正的塔羅牌師傅,因為師傅會解釋牌意,
littlecar
|
之前有位塔羅牌師傅, 佢覺得我有潛質 免費教我占卜塔羅牌, 之後學咗半年, 開始幫朋友免費占卜, 但每次 ...

呢個世界D野有借有還,魔鬼幾時會做"薜"抵野,你唔學係明智

盧大力
|
LittleRoxie 發表於 18-11-15 17:22
各師各法
我會俾客洗牌
因為個客也要同副牌溝通

我跟師傅時,好多客人也問 為什麼唔畀我洗牌,佢話會令占卜不準,但最令我覺恐怖也是 她們拜撒旦, 佢話已經幫我準備咗法器,但我同佢講我不再學了,其實好多謝佢免費教我,我想問其他派别會否拜 撒旦做力量
盧大力
|
littlecar 發表於 18-11-15 17:33
呢個世界D野有借有還,魔鬼幾時會做"薜"抵野,你唔學係明智

其實 我想知道其他派别嘅師傅 會唔會咁樣做
Happybabyhbb
|
appledai 發表於 18-11-15 17:13
那網上占卜呢,誰會累?

你部手機 會無電...
jellomama
|
回覆 盧大力 的帖子

如果相信呢個世界有撒旦,就梗係唔好同佢有聯繫啦,肯定恐怖過黑社會,以後身不由己,隨時會冇命。
盧大力
|
jellomama 發表於 18-11-15 17:41
回覆 盧大力 的帖子

如果相信呢個世界有撒旦,就梗係唔好同佢有聯繫啦,肯定恐怖過黑社會,以後身不由己, ...

其實同嗰教我既師傅也有聯絡, 佢話同佢師父最尾鬧返咗, 話佢師傅用撤旦既力量搞佢, 我心諗真係好彩嗰陣無繼續學
sjnl43
|
LittleRoxie 發表於 18-11-15 17:10

比個八字你算會好辛苦嗎?

識一個無鼻樑, 照理面相麻麻, 並且多行不義,恩將仇報超自私, 但係好好環境

如果你ok 我pm 個八字你, 有埋名
cbeyond
|

個傳師借助外力囉, 太邪門就唔好用, 對你無好處。
pat2331
|
盧大力 發表於 18-11-15 17:47
其實同嗰教我既師傅也有聯絡, 佢話同佢師父最尾鬧返咗, 話佢師傅用撤旦既力量搞佢, 我心諗真係好彩嗰陣 ...

Poyau
|
量力而為
Lopopo
|

我聽講準嘅塔羅都要用黑巫術
而黑巫術係好邪嘅野
唔知黑巫術同撒旦有無關連
aliensss2008
|
Happybabyhbb 發表於 18-11-15 17:41
你部手機 會無電...

笑死我了
LittleRoxie
|
Lopopo 發表於 18-11-15 18:23
我聽講準嘅塔羅都要用黑巫術
而黑巫術係好邪嘅野
唔知黑巫術同撒旦有無關連

其實好多凖的
都唔關黑巫術事
心誠則靈