網購天地

跳至

首頁

尾頁

複式洋房

我用開 dimbuy. 但佢幾次都實有其中一件幾個鐘都吾入倉, 攪到meet 吾到當日截單時間. 變左第四日先有得取貨.

想睇下有冇其他選擇.

珍珠宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 Poo得好勳章 笑得好勳章 瞓得好勳章 開心吸收勳章 Xmas吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 育兒性格勳章 想生BB熱投 畀面勳章

Buyup,但最近双11高峰期順豐唔收其他公司智能櫃嘅件,好似到21號左右會回復正常

複式洋房

竇漪房 發表於 18-11-15 20:45
Buyup,但最近双11高峰期順豐唔收其他公司智能櫃嘅件,好似到21號左右會回復正常
...

去睇左, 如果吾重比較貴.

anyway, thank you

大宅

零零零 發表於 18-11-15 17:28
我用開 dimbuy. 但佢幾次都實有其中一件幾個鐘都吾入倉, 攪到meet 吾到當日截單時間. 變左第四日先有得取貨 ...

信箱收到的,唔知你附近有無

複式洋房

chongjanice 發表於 18-11-16 06:37
信箱收到的,唔知你附近有無

我個區有不過順豐近好多.

thanks.

珍珠宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 Poo得好勳章 笑得好勳章 瞓得好勳章 開心吸收勳章 Xmas吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 育兒性格勳章 想生BB熱投 畀面勳章

零零零 發表於 18-11-15 22:06

去睇左, 如果吾重比較貴.

新世代都有,首20續5,比buyup貴

智能櫃有限3kg內,應該間間集運都差唔多價,揾間信譽好出貨快就ok

複式洋房

竇漪房 發表於 18-11-16 11:02
新世代都有,首20續5,比buyup貴

智能櫃有限3kg內,應該間間集運都差唔多價,揾間信譽好出貨快就ok

你有冇用過?通常截單前比左錢幾多日到?

其實dimbuy 算平. 首$18包2kg. 不過續重貴 $9. 有D credit card 有9折.

如果其他吾係快好多我部係用番佢算喇.

珍珠宮

零零零 發表於 18-11-16 11:15
你有冇用過?通常截單前比左錢幾多日到?

其實dimbuy 算平. 首$18包2kg. 不過續重貴 $9. 有D credit card ...

我以前用buyup通常今發明到

複式洋房

竇漪房 發表於 18-11-16 12:48
我以前用buyup通常今發明到

好快喎. 會揾次試下.

首頁

尾頁

跳至