你地用緊邊隻防曬

opl2
|
我分享先用左六枝AD+,宜家覺得好乾,想換Facial
之前用Else<<< 唔記得點串,好多擦子膠碎,唔打算再用
wombatwombat
|
Chanel , quite good. 想試cdp
Elenalan
|
呢支好用

附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊
rovictnadia
|
INUF, SPF40
er666
|
Elenalan 發表於 18-11-15 21:06
呢支好用

可以介紹下點好用嗎?thanks

Elenalan
|
er666 發表於 18-11-15 21:34
可以介紹下點好用嗎?thanks

純物理防曬,乾肌用都唔乾,防曬力好好(防曬力測試評分好高)。
IloveJJ
|
Elenalan 發表於 18-11-15 21:36
純物理防曬,乾肌用都唔乾,防曬力好好(防曬力測試評分好高)。

邊度賣?
Elenalan
|
IloveJJ 發表於 18-11-15 21:41
邊度賣?

我搵代購買, 我fd上過hk代理度買(佢話原來係covermark代理),但代理地點不就腳,亦冇我想買果支pink tone。
opl2
|
Elenalan 發表於 18-11-15 21:48
我搵代購買, 我fd上過hk代理度買(佢話原來係covermark代理),但代理地點不就腳,亦冇我想買果支pink tone ...

多謝介紹
good_pig
|
Elenalan 發表於 18-11-15 21:06
呢支好用

我好耐之前用呢支...但好似唔見左個COUNTER就變左心

eltonmi
|
Envy technology 非常好,係mousses ,搽到好似無搽,同我所有的護膚品也夾到
IloveJJ
|
Elenalan 發表於 18-11-15 21:48
我搵代購買, 我fd上過hk代理度買(佢話原來係covermark代理),但代理地點不就腳,亦冇我想買果支pink tone ...

咁係咪日本有?
Elenalan
|
IloveJJ 發表於 18-11-16 00:13

咁係咪日本有?

yes
IloveJJ
|
Elenalan 發表於 18-11-16 00:14
yes

啱啦!今次去旅行買先,佢係有色既?咁咪要試囉?
Elenalan
|
IloveJJ 發表於 18-11-16 00:15
啱啦!今次去旅行買先,佢係有色既?咁咪要試囉?

我平時用開pink tone粉底,我就買番pink tone通常都啱色
IloveJJ
|
Elenalan 發表於 18-11-16 00:22
我平時用開pink tone粉底,我就買番pink tone通常都啱色

咁我去搵下先
yvonne818
|
用緊呢隻,超好用,平靚正

附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊
Pollyowen
|
good_pig 發表於 18-11-16 00:01
我好耐之前用呢支...但好似唔見左個COUNTER就變左心
我好n年前都用過, 係幾好用, 太古aeon係咪冇左counter? (n年前響太古aeon買)
Pollyowen
|
yvonne818 發表於 18-11-16 09:48
用緊呢隻,超好用,平靚正
係咪好爽身架?
MacyT
|
請問日常返工係office需要用到spf50? 我依家用緊嘅太乾, 有冇水潤保濕力強可以推介? thx