提高警覺,問問我是誰

irhk
|

小心呢個電話號碼 55704045 (唔一定係呢個號碼),打咗入嚟之後, 佢可能會講得出你一個 匿稱 (可能係網上社交平台搵到嘅) ,話自己轉咗電話號碼,不停叫你估佢係邊個,千祈唔好求其噏個相識人名出嚟,佢得唔到答案會收線。
tansyneko    發表於 18-11-19 13:25
appleyuen
|
up
Jessy
|
我老公早幾日收過,佢講得出我老公wechat個名
wcpcelia    發表於 18-11-16 08:59
tsung
|
謝謝提醒
Poyau
|
謝謝提醒
lina9316
|
irhk 發表於 18-11-15 18:25
小心呢個電話號碼 55704045 (唔一定係呢個號碼),打咗入嚟之後, 佢可能會講得出你一個 匿稱 (可能係網上社 ...

謝謝
wcpcelia
|
謝謝提醒
toffeetong
|
Jessy 發表於 18-11-15 21:05
我老公早幾日收過,佢講得出我老公wechat個名

如果網名係一串數字,仲會唔會叫出嚟??!
e.g.,12355678
boboblublu
|
irhk 發表於 18-11-15 18:25
小心呢個電話號碼 55704045 (唔一定係呢個號碼),打咗入嚟之後, 佢可能會講得出你一個 匿稱 (可能係網上社 ...

up
Jessy
|
toffeetong 發表於 18-11-16 09:25
如果網名係一串數字,仲會唔會叫出嚟??!
e.g.,12355678

可能呢d名對方唔會試卦,其實我老公wechat個名都怪架喇,係一種植物,平時絕對唔會有人咁叫佢,所以一聽就知玩野啦!
b52
|
NataliePP
|

Valais
|
年尾啦.
騙徒想過肥豬年, 就要依家出動.

大家要小心
Catchan0306
|
謝謝提醒
kekawai
|
我尋日都仲收到入境處電話,話限制我出入境呀!
ttjl7
|
多謝提醒
MONKICHI88
|
仲有一個.... 54279414
新用戶
|

icywg0234
|
Jessy 發表於 18-11-16 09:32
可能呢d名對方唔會試卦,其實我老公wechat個名都怪架喇,係一種植物,平時絕對唔會有人咁叫佢,所以一聽 ...

哈哈,你令諗到有d人咪用諧人粗口做名,佢照叫的話,咪引起一場罵戰

cake05
|
Thanks