自由講場

跳至

首頁

尾頁

男爵府

各位聖誕交換禮物又有idea 啦

https://hk.news.appledaily.com/international/realtime/article/20181115/58914292

男子漢為公益,犧牲少許色相不算甚麼。紐約巿的士業界每逢年底,出版另類「香艷」寫真月曆,為協助新移民志願機構「University Settlement Society」籌款。2019年度月曆「重金禮聘」找來一條大蟒蛇,與司機大佬拍下火辣照片,勇氣可嘉。

紐約巿的士業界自2013年起,每年出版寫真月曆,售價14.99美元。御用攝影師Shannon Kirkman和創意總監Philip Kirkman表示,由於紐約9成的士司機為移民,他們選擇為University Settlement籌款,就好像幫助自己,可謂別具意義。

男爵府

為何要各司機大佬行「性感路線」呢?兩人均表示,希望打破業界一直以來的巿井形像,也博取大家一笑。至於選擇模特兒時有沒有遇到困難,兩人表示,基本上的士司機主動找上門,攝影師也沒有甚麼選擇。

新年度的12名月曆猛男,11人為移民,「6月先生」Alex是上年度的「封面男神」,曾躺在的士前蓋、交叉雙腿舔波板糖,展示誘人一面。今年他再次挑戰高難度,與一條全黃色的緬甸大蟒蛇拍貼身照。Shannon表示,由於兩人去年已經合作過,深信Alex可塑性甚高,因此委予重任,讓他駕御高難度照片。

wcpcelia    發表於 18-11-17 16:23

子爵府

牛年勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子探索遊 認識瑞士牛牛第一回 開心吸收勳章 BB防敏心得分享勳章

回覆樓主:

翡翠宮

虎到金來勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

伯爵府

回覆樓主:

子爵府

回覆樓主:

玩蛇

大宅

回覆樓主:

第一第二張好嘔…唔識欣賞

公爵府

好媽媽勳章 畀面勳章

中間嗰個我以為係鼎爺
我要記得幸福......

伯爵府

回覆樓主:

最尾果幅, 同波板糖交叉腳

用戶要求終止服務

HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 開心吸收勳章

浩霆豬豬 發表於 18-11-15 20:05
中間嗰個我以為係鼎爺

侯爵府

畀面勳章

lajasmin 發表於 18-11-15 19:06

https://hk.news.appledaily.com/international/realtime/artic ...

珍珠宮

回覆樓主:

都幾得意呀~唔駛樣樣野都咁嚴肅嘅~

珍珠宮

水晶宮

水晶宮

2024年龍年勳章 好媽媽勳章

性感到一個點!

珍珠宮

2018復活節勳章 hashtag旅遊勳章

分享:愛遊泰(內有曼谷芭堤雅清邁資料)
http://www.baby-kingdom.com/forum.php?mod=viewthread&tid=14416337&fromuid=956408

珍珠宮

lajasmin 發表於 18-11-15 19:06

https://hk.news.appledaily.com/international/realtime/artic ...

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 hashtag影視迷勳章 貓狗褓姆 認識瑞士牛牛第一回 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

我鐘意你同我講 I Love U, I Love U Too!
You are the sunshine of my life. That's why I'll always stay around. You are the apple of my eye. Forever you'll stay in my heart.

伯爵府

唔識欣賞

珍珠宮

好媽媽勳章

回覆樓主:

首頁

尾頁

跳至