好抱歉!我真係唔識欣賞餵緊人奶影相post

奶茶喱哩
|
見到”咖啡” IG⋯我只係諗到要經營個IG

P.S 本人絕對支持母乳
mmya
|
我都覺得過份咗
Happybabyhbb
|
奶茶喱哩 發表於 18-11-15 19:06

即刻睇

佢老公ok就得啦,呢個角度好過平時近距離高抄果d
cindy618
|
同感

佢或多或少係so身材架啦,佢之前拍片嗰時都係專登烏低之類架
boccioni    發表於 18-11-16 12:01
ada0707    發表於 18-11-16 08:43
大肉兒
|
佢一向 chixxen feel
chungmancy
|
奶茶喱哩 發表於 18-11-15 19:06

pls share photo..thx
hellohellojenny
|
要keep人氣

藝人要搏見報,要keep人氣,無所不用其極
小華子
|
太露。。。

奶茶喱哩
|
chungmancy 發表於 18-11-15 19:26

你自己上去睇啦⋯⋯費事share
抺茶雪糕
|
即刻去睇左,心諗:使唔使咁呀
apelok
|
佢本身都鍾意露
emeraldlam
|
無需要甘影羅

我都係支持母乳的。
vivibabyvivi
|

唔好啦,Po左要寫慎入呀
tsung
|
有刻意賣弄嘅感覺
vivibabyvivi
|
我之前好鍾意佢,覺得佢好堅強,跌低左起得返身,佢走性感路線,show下身材無可厚非。後來到佢結婚,有左,仲係咁show身材,係咁講佢個肚已經有啲反感,到後期頂唔順unfollow左。

佢都結左婚上晒岸,有個好老公,唔明點解仲要成日咁核突。我個人都好open, 不過結左婚生左仔就要自重。

幾多性感女星婚後都唔會再暴露,除左有鋪癮之外真係解釋唔到點解佢要咁
bb2
|
唔明點解餵哺母乳都要post比人睇...
mocha20150323
|
vivibabyvivi 發表於 18-11-15 20:22
我之前好鍾意佢,覺得佢好堅強,跌低左起得返身,佢走性感路線,show下身材無可厚非。後來到佢結婚,有左, ...

我係街到撞過佢兩公婆啦,完全無兩公婆feel 個肚都咁大個,但佢地有d好生外感覺,可能一個高矮落差太大。
tired
|
vivibabyvivi 發表於 18-11-15 20:16
唔好啦,Po左要寫慎入呀

Poyau
|

《我諗係我太保守》

http://www.baby-kingdom.com/forum.php?mod=viewthread&tid=22070636
奶茶喱哩
|
cindy618 發表於 18-11-15 19:11
同感

佢或多或少係so身材架啦,佢之前拍片嗰時都係專登烏低之類架

So 身材唔係問題,不過就唔係用咁既moment