我諗係我太保守

bosch
|
monchhichijoyce 發表於 18-11-16 01:31
我岩岩先同老公講,餵奶相使唔使攞埋出黎呀?仲要咁正面

你老公點回應你?
登!登!登!
|
回覆 simsim06 的帖子

餵人奶都要俾人睇想人俾個like, 點解擘大大肶生仔又唔影低放上網, 講偉大生仔半隻腳係鬼門關.....仲值得歌頌la, 哩家d 人真係走火入魔
suetfunglui
|
EstrellaDamm 發表於 18-11-16 00:52
其實呢張相OK呀,靚得自然,我睇落去感覺舒服(不過其實我唔太知佢係邊個,係 blogger 定靚模定明星仔)。 ...

殘廁gathering個個呀!個時同個有錢仔係殘廁衣泣比狗仔隊係門口捕到正一正
hiragana
|
冇咩好睇, 咩人睇到咩野囉
evip
|
simsim06 發表於 18-11-15 19:37
coffee

佢要知名度嘛!
最怕冇人講啫。
sushiroll
|
babynetnet 發表於 18-11-15 20:57
有咩理由餵奶個凶,重咁高咁圓呀…… 假波黎架 ……
Bk 好多jm 話佢又叻女又身材好嫁

MacyM
|
我都明白餵人奶係一件好sweet既事。但影相收埋自己留念咪算。 講真係男人都會用有色眼光望佢個胸啦。 乜比人有幻想好開心咩?
TingTing
|
有無生仔相?疴史唔出相/造愛相/刷牙洗面相/冲凉相?點解唔po ?
StrawberryLove
|
星星星 發表於 18-11-15 20:03
其實有咩問題,你係點諗幅相咪代表啲咩囉,或者人地真係想分享餵緊人奶既喜悅呢,甘個d講使唔使show出來個d ...

咩人稔咩野
monchhichijoyce
|
bosch 發表於 18-11-16 05:29
你老公點回應你?

我老公咪話,依家啲人係咁痴線架啦…咩都擺上網
Smallraindrop
|
佢有既
我都有啦
不過男人冇
bigbighei
|
我接受唔到咁開放任人睇.
tester5
|
simsim06 發表於 18-11-15 19:28
接受唔到

日常餵奶相,我又接受到喎。
不過當然自己唔會影,但又唔反感。
比起果d化晒裝、著晒lace衫、「扮抱B」既媽媽,我覺得小一份作狀,更真實。
QY08040408
|
sushiroll 發表於 18-11-16 08:51
Bk 好多jm 話佢又叻女又身材好嫁

見過真人,但同佢D相真係有段距離
KarenC
|
覺得佢想曬胸多啲
Harper小哈
|
搏上報
kitbebe
|
Cheddar85ang
|
babynetnet 發表於 18-11-16 00:18
申利:我對真野38C再谷奶,都無佢咁勁

有無好似佢咁正面影先?不過正常人唔多會咁做
littlemelody
|
tired 發表於 18-11-15 20:03
其實我都吾明點解D人中意po自己餵母乳相出來、有必要咩仲要露成胸甘制、為美感?宣揚母乳偉大?自己 ...

啲明星pose影相就想人睇 , 之前官X娜又係成日post呢啲相,不過coffee呢張靚過官X娜嗰張好多,coffee 身材
wuwucancan
|
佢個樣好殘⋯⋯⋯