用轉數快過左錢落支付寶...

Carsonbb0800
|
但係支付寶冇收到錢嘅?但係銀行又扣左錢有冇人知咩事,thx
月巴媽
|
Carsonbb0800 發表於 18-11-15 20:38

我都係咁啊 唔知發生乜事
ddkaka
|
Carsonbb0800 發表於 18-11-15 20:38

收款機構係咪打 948 Alipay? 如果係應該唔會錯,我次次都入到

附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊
|
ddkaka 發表於 18-11-15 20:58
收款機構係咪打 948 Alipay? 如果係應該唔會錯,我次次都入到

係948呀,次次過都冇事..岩岩過左咁耐都未收到
cy101
|
熄機再開過都係咁?
|
月巴媽 發表於 18-11-15 20:44
我都係咁啊 唔知發生乜事

唔知夜d會唔會有返呢?
ddkaka
|
Carsonbb0800 發表於 18-11-15 20:59
係948呀,次次過都冇事..岩岩過左咁耐都未收到

睇下有冇收到email,話啲錢過唔到去彈番轉頭,我朋友試過中銀過恆生,可能佢按錯銀行,啲錢彈番轉頭
月巴媽
|
ddkaka 發表於 18-11-15 20:58

係啊,我琴晚先過到數,但頭先扣左數,但支付寶無收到
月巴媽
|
Carsonbb0800 發表於 18-11-15 20:59
唔知夜d會唔會有返呢?

今晚如果收唔到,我就明天打去銀行問下
wcpcelia    發表於 18-11-17 16:21
ddkaka
|
月巴媽 發表於 18-11-15 21:09
係啊,我琴晚先過到數,但頭先扣左數,但支付寶無收到

剛試冇問題,過到去支付寶

附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊
|
ddkaka 發表於 18-11-15 21:04
睇下有冇收到email,話啲錢過唔到去彈番轉頭,我朋友試過中銀過恆生,可能佢按錯銀行,啲錢彈番轉頭
...

睇下過埋聽朝點先,我肯定冇按錯架...唔知係支付寶問題定銀行問題
|
月巴媽 發表於 18-11-15 21:10
今晚如果收唔到,我就明天打去銀行問下

你係咩銀行過去呀?我hsbc...唔知關銀行事定支付寶事
月巴媽
|
Carsonbb0800 發表於 18-11-15 21:17
你係咩銀行過去呀?我hsbc...唔知關銀行事定支付寶事

中銀
|
月巴媽 發表於 18-11-15 21:19
中銀

咁應該唔關銀行事掛聽日收唔到就打去支付寶問下先
ddkaka
|
Carsonbb0800 發表於 18-11-15 21:16
睇下過埋聽朝點先,我肯定冇按錯架...唔知係支付寶問題定銀行問題
...

我剛試,中銀過支付寶過到呀
月巴媽
|
ddkaka 發表於 18-11-15 21:15
剛試冇問題,過到去支付寶

我見妳好似用中銀,我都係中銀,可能我要打去問下
月巴媽
|
Carsonbb0800 發表於 18-11-15 21:21

為有係咁啦
無話可說
|
之前試過八達通無啦啦fail,你用中銀查下睇下係咪彈回頭!
admiral2525
|
Carsonbb0800 發表於 18-11-15 21:21

多數會自動彈回頭,查一下銀行户口,睇睇有冇彈回頭。
|
admiral2525 發表於 18-11-15 21:29
多數會自動彈回頭,查一下銀行户口,睇睇有冇彈回頭。

冇呀,唔見彈回頭