同張相差咁遠

xp
|

附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊
wcpcelia    發表於 18-11-17 16:23
Poyau
|
分店問題?
JD930    發表於 18-11-16 08:58
xp
|
Poyau 發表於 18-11-16 03:40
分店問題?

係啦
mandy952
|
xp 發表於 18-11-15 21:56
淘大金X滿堂叫左佢同名嘅招牌甜品,望落似芒果西米露加雪糕,之前係現崇山果間食過,都唔係咁差

...

好普通
Sumyeema1
|
淘大金X滿堂叫左佢同名嘅招牌甜品,望落似芒果西米露加雪糕,之前係現崇山果間食過,都唔係咁差

...

伏係邊,你冇講,呢樣最重要。
seaheart88
|

...

但係呢間甜品店好似長期都爆滿。。。生果店隔離嗰間。。
wawaliluk
|

...

睇圖唔伏
是是但但
|

...

伏在哪?
ada0707
|
分店問題
終極熊貓
|
Sumyeema1 發表於 18-11-16 08:20
伏係邊,你冇講,呢樣最重要。

我覺得普遍啲人,一唔喜歡或有不滿,就話中伏

seaheart88
|
終極熊貓 發表於 18-11-16 08:55

我覺得佢係先入為主所以就話中伏。。。其實今年呢個字都幾濫用。。

樓主一開始就寫之前喺邊個位置食過唔係咁。。。今次係呢間食佢覺得唔同咗所以就話中伏啦。。
Sumyeema1
|
終極熊貓 發表於 18-11-16 08:55

樓主唔肯講……
Yubi.T
|
從來分店都有機會伏 ga, 1 分
seaheart88
|
Sumyeema1 發表於 18-11-16 09:12
樓主唔肯講……

仲地裂了。。。。。
lovebobo
|

終極熊貓
|
seaheart88 發表於 18-11-16 08:59
我覺得佢係先入為主所以就話中伏。。。其實今年呢個字都幾濫用。。

樓主一開始就寫之前喺邊個位置食過唔 ...

我。。。係咪又講錯野?
搞到人地句號我?
seaheart88
|

按照你兩幅圖應該係兩隻完全唔同嘅甜品。。。

第一款上邊係有果肉咁應該兩個甜品名都唔同囉。。雪糕又唔同味。。
xp
|
終極熊貓 發表於 18-11-16 09:31
我。。。係咪又講錯野?
搞到人地句號我?

你無錯呀!係我出埋啲咁嘅post仲要打《中伏》
xp
|
seaheart88 發表於 18-11-16 09:33
按照你兩幅圖應該係兩隻完全唔同嘅甜品。。。

第一款上邊係有果肉咁應該兩個甜品名都唔同囉。。雪糕又唔 ...

就係同款差咁遠我先出post,雪糕佢叫我揀味,我揀左綠茶
seaheart88
|
xp 發表於 18-11-16 09:35
就係同款差咁遠我先出post,雪糕佢叫我揀味,我揀左綠茶

咁你呢款甜品叫做咩名啊?睇吓佢嘅名字有冇顯示埋應該有生果