元朗英藝 vs 屯門小牛頓 (n班)

親親我好媽
|

我有元朗英藝全日offer、屯門小牛頓am offer,我本身打算讀私幼入圓玄直資小學,不過依家驚其他私幼唔收,如果最後剩返呢兩間學校有offer,應該揀邊間好d?
NatalieTY
|
親親我好媽 發表於 18-11-16 07:41
我有元朗英藝全日offer、屯門小牛頓am offer,我本身打算讀私幼入圓玄直資小學,不過依家驚其他私幼唔收, ...

小牛頓唔係私幼喎!不過我覺得d老師無乜愛心。
親親我好媽
|
NatalieTY 發表於 18-11-16 09:45
小牛頓唔係私幼喎!不過我覺得d老師無乜愛心。

我知小牛頓唔係私幼,不過知道佢英文語境唔差,所以先會考慮 不過點解你講老師無乜愛心?你小朋友係小牛頓讀過嗎?
NatalieTY
|
親親我好媽 發表於 18-11-16 10:04
我知小牛頓唔係私幼,不過知道佢英文語境唔差,所以先會考慮 不過點解你講老師無乜愛心?你小朋友 ...

我小朋友報左K,我覺得老師無乜愛心係我面試日睇到的,你都有去面試N,可能你有唔同既感覺
親親我好媽
|
NatalieTY 發表於 18-11-16 10:36
我小朋友報左K,我覺得老師無乜愛心係我面試日睇到的,你都有去面試N,可能你有唔同既感覺
...

你有無offer?
NatalieTY
|
親親我好媽 發表於 18-11-16 10:38
你有無offer?

我無呀
我之前開post問過呢間,但無人知,資料太少,所以我報左去面試睇下(我小朋友讀緊第二間N,但我想轉全日班所以考慮小牛頓),環境係好好,但老師就感覺差d了(個人感覺)。
親親我好媽
|
NatalieTY 發表於 18-11-16 10:47
我無呀
我之前開post問過呢間,但無人知,資料太少,所以我報左去面試睇下(我小朋友讀緊第二間N ...

你小朋友讀緊邊間n?
NatalieTY
|
親親我好媽 發表於 18-11-16 11:03

你小朋友讀緊邊間n?

讀緊啟思。