自由講場

跳至

首頁

尾頁

別墅

SaBB 發表於 18-11-16 17:13
醫美我由好多暗瘡變到皮光肉滑、呢d$ 冼左令到自己好開心

有冇推介

大宅

想生BB熱投 畀面勳章

good_pig 發表於 18-11-16 09:13
好離奇光滑,冇毛孔,滑到好似d光頭男咁...

其實想八卦係,搽cream攪到咁,定係本身係咁?

我面部皮膚無毛孔都算滑,唔白,早上或沖涼時只用水洗面,無咩打理,廿幾歲成日俾人講係米讀緊中三。應該係天生的。唔夠訓或者捱夜,個樣會會殘d;有做運動時皮膚明顯好啲。
但人大左都會擔心老咗會唔會好變得好殘,所以依家乾到白,偶然會揸下保濕。
個人認為成日用護膚品不太好,皮膚習慣左就返唔到轉頭。或者唔好成日掂面部皮膚,面部皮膚柔嫩,成日搞塊面會有磨擦,變得唔靚。

寶石宮

開心吸收勳章 hashtag旅遊勳章 大廚勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

Siuyee_chee 發表於 18-11-23 21:15
我面部皮膚無毛孔都算滑,唔白,早上或沖涼時只用水洗面,無咩打理,廿幾歲成日俾人講係米讀緊中三。應該 ...

唔會用護膚品唔好啦,你睇下鄉下d人冇保養,50歲似70歲

珊瑚宮

caryfox 發表於 18-11-19 18:45
我覺得好貴喔!

係香港買四百幾元得10ml

剛剛見到, 香港價錢低過4百喎

水晶宮

2024年龍年勳章 好媽媽勳章

cbeyond 發表於 18-11-23 21:48
剛剛見到, 香港價錢低過4百喎
阿曼?

珊瑚宮

caryfox 發表於 18-11-23 21:49
阿曼?

野生阿曼神聖乳香精華油 (提神、穩定心神、舒緩情緒) 10ml $368

係咁寫的

水晶宮

2024年龍年勳章 好媽媽勳章

cbeyond 發表於 18-11-23 21:52
野生阿曼神聖乳香精華油 (提神、穩定心神、舒緩情緒) 10ml $368

係咁寫的
係邊到?

男爵府

回覆樓主:

我相信天生的。我年少時勁食煎炸嘢都從未生暗瘡,白滑冇斑,亦唔做facial.
而家係熟女,個底ok,但有啲眼紋。

水晶宮

回覆樓主:

我大陸同事,零化妝,零護膚,完全冇上粉,零毛孔,皮膚近睇同雞蛋白一樣滑白,太誇張

子爵府

開心吸收勳章

spikenard 發表於 18-11-23 22:28
我大陸同事,零化妝,零護膚,完全冇上粉,零毛孔,皮膚近睇同雞蛋白一樣滑白,太誇張
...

係咪上海人?我識四個上海人,四個都擁有超白滑的皮膚,唔化妝都見得人,好羨慕

首頁

尾頁

跳至