(買左啦!)cc backpack選擇困難

Redchamberhon
|

新backpack可以背又可以側咩,而gabrielle backpack 個樣又靚,但唔知用用下會否易變型,點揀好?

附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊
esmehouse
|
下圖
chunchunlee
|
上圖實物好靚架, 不過好細過, 似LV果個
kitbebe
|
第一個
katherine418
|

bettywong80
|
How much is the first one?
2015tinamama
|
1ST
mint2014
|
appleyuen
|
第一個靚啲, 我有第二個, 但條鏈唔好用 成日走位
|
bettywong80 發表於 18-11-16 10:16
How much is the first one?

Around $28xxx
wcpcelia    發表於 18-11-17 13:23
stagea
|
第一個MINI SIZE, 第二個型格, 我會揀第二個
L13
|
Redchamberhon 發表於 18-11-16 09:23
新backpack可以背又可以側咩,而gabrielle backpack 個樣又靚,但唔知用用下會否易變型,點揀好?

magpik
|
Redchamberhon 發表於 18-11-16 09:23

我試過一同二都無買

一既話,我會選lv 個個好似較signature
二,有心動想買,最後買左Gabrielle hobo
如果backpack我會選番另一個款

gniwas
|
我想買呢款,但係冇貨

kit2004
|
第一

第二個點睇都唔靚
|
呀,今日去試左,仍然心大心細⋯⋯
多數人都支持圖一,確實襟睇⋯⋯但皮比較硬,要大力D撐開先放到野,常常開合會有折痕。
但圖二一旦上身,又好young......但又覺得易花,同埋用耐可能會變梅菜
真係世紀難題。
|
magpik 發表於 18-11-16 17:42
我試過一同二都無買

一既話,我會選lv 個個好似較signature

又有D道理
ada0707
|
Yoyohu0421
|

細細個幾精緻(emoji)(emoji)(emoji)

amyamy123
|
1就咁睇唔靚,咩上身幾好睇喎