送禮物比老公,有咩反應?

angelchan924
|
其實男人係咪同女人唔同?
我老公收完禮物,煮d好食既送比佢,都咩反應!!
事後要自己問佢好食嗎? 份禮物仲意嗎?先會答好味,仲意! 係咪個個男人都係咁反應架?
crystal媽咪
|
angelchan924 發表於 18-11-16 09:29
事後要自己問佢好食嗎? 份禮物仲意 ...

我都係咁㗎。
venf
|
我C9都係無反應架喎 我諗唔分男女既
SUKI20062014
|
我老公木頭一舊.....也是無反應的
hamsterma
|
angelchan924 發表於 18-11-16 09:29

男人都係咁樣嘅
koalachan2002
|

不如買左佢鍾意既禮物,收埋佢返工個袋,佢返到公司一開就有d驚喜感覺我呢好少送禮物比老公,大部分都係老公送比我嫁,但如果我買禮物呢?我會放係佢既返工袋,收埋係佢放底底既櫃,趁佢放工掛係大門之類,佢收到都有少少驚喜嫁,你又試下呀
rita1208
|
我第一次送比老公(當時男友朋)的禮物(一件針織衫),但因他唔like, 佢問完我介唔介意後拿番店refund後比番錢我。
crystal媽咪
|
rita1208 發表於 18-11-16 14:26
我第一次送比老公(當時男友朋)的禮物(一件針織衫),但因他唔like, 佢問完我介唔介意後拿番店refund後比番錢 ...

咁又好衰喎!!點樣唔鍾意都著一兩次啦
rita1208
|
crystal媽咪 發表於 18-11-16 14:42
咁又好衰喎!!點樣唔鍾意都著一兩次啦

佢唔鍾意佢一定唔著。所以以後我唔再買嘢比佢。不過我反而覺得佢好真。
crystal媽咪
|
rita1208 發表於 18-11-16 14:45
佢唔鍾意佢一定唔著。所以以後我唔再買嘢比佢。不過我反而覺得佢好真。
...

兩睇啦。如果係我會好hurt,不過同意你講佢係好真,唔講大話.
20150618bb
|
其實佢反應大,先唔正常
cookingbaby
|
拍拖個陣就有送下禮物,結咗婚都好小送嘢俾佢喇。
Nancy20090615
|
我 ex 重衰喇, 煮比佢食, 問好唔好食, 話, 無好唔好食 ge. 又買又整又煮又洗, 佢乜都唔使做就有得食, 讚句好難架?

Dada^(00)^
|
有時過時過節會親手整小禮物,但C6係完全無反應,有次仲問我果舊嘢係乜嚟 (emoji)‍♀️