網購天地

跳至

首頁

尾頁

翡翠宮

2018復活節勳章 認識瑞士牛牛第一回 玩具勳章 畀面勳章 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

雙11前買的新疆阿克蘇萍果, 很甜很甜很甜 , 個人覺得太甜了,開了好幾個吃都有糖心, 毛重5公斤44.80元. 萍果很大一個, 淨重4263克, 共16個.

【新疆阿克苏冰糖心苹果10斤 新鲜当季整箱水果红富士批发顺丰包邮】https://m.tb.cn/h.3l8bnFf?sm=71de9d 点击链接,再选择浏览器咑閞;或復·制这段描述¥ZHinbQH2TxY¥后到(emoji)淘♂寳♀(emoji)

Cheuk2012    發表於 18-11-17 00:54
Fab91    發表於 18-11-16 18:44

翡翠宮

2024年龍年勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 認識瑞士牛牛第一回 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

咁即係好唔好? 一箱太多, 可否散訂?

男爵府

回覆樓主:

加左價,有冇第二間平d呀?

翡翠宮

2018復活節勳章 認識瑞士牛牛第一回 玩具勳章 畀面勳章 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

blackberry 發表於 18-11-16 12:36

甜得太漏, 老公很喜歡, 我就一般.

一杯香茗,一卷書,偷得半日閒散;一抹斜陽,一壺酒,願求半世消遙。

翡翠宮

blackberry 發表於 18-11-16 12:36

無散庄, 我放在雪柜慢慢食.
一杯香茗,一卷書,偷得半日閒散;一抹斜陽,一壺酒,願求半世消遙。

翡翠宮

2024年龍年勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 認識瑞士牛牛第一回 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

andyman 發表於 18-11-16 13:05
甜得太漏, 老公很喜歡, 我就一般.

我自己唔食蘋果,都係小朋友食,一箱有幾多個?雪櫃冇乜

翡翠宮

blackberry 發表於 18-11-16 13:18
我自己唔食蘋果,都係小朋友食,一箱有幾多個?雪櫃冇乜

得16個, 好似艾菲蘋果咁大個.

翡翠宮

andyman 發表於 18-11-16 14:36
得16個, 好似艾菲蘋果咁大個.

請問用邊間集運?連運費約幾錢?thx

翡翠宮

blackberry 發表於 18-11-16 14:42
請問用邊間集運?連運費約幾錢?thx

睇下邊間近自己啦?, 我用新世代, 另外也可用晉越, 集運點等.

翡翠宮

andyman 發表於 18-11-16 14:55
睇下邊間近自己啦?, 我用新世代, 另外也可用晉越, 集運點等.

明白,謝謝

男爵府

andyman 發表於 18-11-16 10:36
雙11前買的新疆阿克蘇萍果, 很甜很甜很甜 , 個人覺得太甜了,開了好幾個吃都有糖心, 毛重5公斤44.80元 ...

我以前都有淘過阿克蘇蘋果,確係超爽脆甜 不過我買開果間摺鬼咗!等我又跟你買先 上次跟你買過杏花樓月餅,真心正呀

翡翠宮

小李子 發表於 18-11-16 15:56
我以前都有淘過阿克蘇蘋果,確係超爽脆甜 不過我買開果間摺鬼咗!等我又跟你買先 上次 ...

首頁

尾頁

跳至