想去mabelle穿耳,有無jm知幾錢?

lammmm16
|
我見官網寫買滿800免費一次穿耳服務,但我唔想買,有無jm知就咁穿耳幾錢?? 謝謝
金三珣
|
你自己帶隻耳環去穿?
chiliwu
|
lammmm16 發表於 18-11-16 10:44
我見官網寫買滿800免費一次穿耳服務,但我唔想買,有無jm知就咁穿耳幾錢?? 謝謝 ...

唔急就等下, 佢哋成日做免費穿耳。
lammmm16
|
mandy952
|
我見官網寫買滿800免費一次穿耳服務,但我唔想買,有無jm知就咁穿耳幾錢?? 謝謝 ...

普通商場買30元都已經有免費穿耳
cedarcone
|

普通商場飾物店都有,
唔使買野,淨係穿耳(推測)幾十蚊至100。
我N年前都係收20,咁耐應該升費喇!
wcpcelia    發表於 18-11-17 15:23
starer
|
之前有免費穿耳~~~你睇下FACEBOOK留意下
lammmm16
|
回覆 starer 的帖子

我見到了, 可惜太遠~
lammmm16
|
amyamy123
|
$800太貴
lammmm16
|
回覆 amyamy123 的帖子

i think so
lammmm16
|

以前我見有jm話download mabelle app可以免費穿耳~ 而家好似無左
唔好煩我
|
chiliwu 發表於 18-11-16 10:54
唔急就等下, 佢哋成日做免費穿耳。

從什麼途徑可以得知?謝謝
taboshu
|
每年暑期才有promotion 免費穿耳, 仲包3個月內6次免費檢查. 上年我大女在Mabelle穿咗,今年暑期到細女穿耳.
lammmm16
|
回覆 taboshu 的帖子

錯過左
taboshu
|
Mabelle 無迫你幫襯買野, 所以細女都跟住穿.
wcpcelia    發表於 18-11-17 15:24
lammmm16
|

我見11月元朗有免費, 但實在太遠
ivyivyivy1
|
lammmm16 發表於 18-11-16 14:56

我見11月元朗有免費, 但實在太遠

邊度有詳情?想知元朗免費
lammmm16
|