年齡只係一個數字! 40+ 順利卸貨!☺️

soha2018
|
高齡媽媽們,唔使太擔心,做足檢查,注意自己身體狀況,飲食控制一下,適當運動,再加正能量就ok 啦。
身體同心態上既重要性比年齡還重要啊!

spcheater
|
soha2018 發表於 18-11-16 10:56
高齡媽媽們,唔使太擔心,做足檢查,注意自己身體狀況,飲食控制一下,適當運動,再加正能量就ok 啦。
身 ...

恭喜哂!!!
Nikitang1111
|
恭喜恭喜
cookingbaby
|
恭喜曬恭喜曬!!想問下你係頭胎定係二胎呀?
mint2014
|
恭喜
soha2018
|
cookingbaby 發表於 18-11-16 11:52
恭喜曬恭喜曬!!想問下你係頭胎定係二胎呀?

第一胎
wongsb
|
恭喜🎉恭喜
S.Blythe
|
恭喜恭喜
phylliskwc
|
回覆 soha2018 的帖子

恭喜恭喜
芬豬豬
|
身 ...

恭喜哂
ARYAT
|
身 ...

恭喜 !!
Carmen8080
|
我都覺高齡不是問題 我41都生左個8磅3 呵呵
我要做媽媽
|
十分暫時JM講既心態年齡比實際既重要,希望更多高齡媽媽可以睇到呢個post
JD930
|
恭喜
Crystalphl
|
身 ...

恭喜晒
basilmama
|
身 ...

恭喜(emoji)
cacafu
|
恭喜恭喜!
pang_ling_ling
|
身 ...

恭喜您
你順產定開刀呀?
bepositive99
|
回覆 soha2018 的帖子

恭喜啊
chujudy
|
恭喜呀
呢個post對好多人黎講好大鼓舞