大型屋苑請會所助理

露比EE
|
主要工作,負責接待,巡查,協助住戶預約設施,解答住戶問題及查詢,協助舉辦活動,節日佈置等,冇須經驗,5天工作,銀行假期,14天大假,須輪更工作(0645-1600/1315-2230)
tingho
|
露比EE 發表於 18-11-16 11:52
主要工作,負責接待,巡查,協助住戶預約設施,解答住戶問題及查詢,協助舉辦活動,節日佈置等,冇須經驗, ...

請問在那區?
露比EE
|
tingho 發表於 18-11-16 19:28
請問在那區?

大埔區,有村巴接送來回大埔火車站的
kitty8933
|
主要工作,負責接待,巡查,協助住戶預約設施,解答住戶問題及查詢,協助舉辦活動,節日佈置等,冇須經驗, ...

請問需要經驗嗎?
露比EE
|
kitty8933 發表於 18-11-17 11:43
請問需要經驗嗎?

冇須經驗,工作唔複雜,好易上手的!
onyi68
|
請問請左人未?
露比EE
|
onyi68 發表於 18-11-22 04:39
請問請左人未?

全職仲有位,可致電67702603找戴小姐(ruby介紹),會所助理工作唔複雜,易上手
royi920
|

有意,請pm.
lamlam0789
|

有興趣fulltime.有會所助理証書。
露比EE
|
royi920 發表於 18-11-23 14:40
有意,請pm.

可打tel. 67702603找戴小姐(ruby介紹),會所助理工作唔複雜,易上手
露比EE
|
lamlam0789 發表於 18-11-23 14:55
有興趣fulltime.有會所助理証書。

可打tel. 67702603找戴小姐(ruby介紹),會所助理工作唔複雜,易上手