宜家係咪無人食減肥藥

Kayun1212
|
最近太放縱自己,成日食大餐,食大左個胃,身邊啲親戚朋友都笑我肥左好多,我想減肥但我好憎做運動又好為食..我見近排好興做treatment消脂溶脂,但我無咁多錢,以前見啲人食減肥藥都好見效,有無jm有好推介?
|
Kayun1212 發表於 18-11-16 11:55
最近太放縱自己,成日食大餐,食大左個胃,身邊啲親戚朋友都笑我肥左好多,我想減肥但我好憎做運動又好為食 ...

之前我食ZEN BOBI
agnesheung
|
我都試過食減肥藥,但好多副作用,成日口乾、失眠、仲見暈,作為過來人我真係唔建議你食減肥藥減
木糠布甸狗
|
你見減肥藥已經唔流行就知有問題啦,不如正正經經做運動食健康啲減仲好過啦
ckhidy
|
Kayun1212 發表於 18-11-16 11:55
最近太放縱自己,成日食大餐,食大左個胃,身邊啲親戚朋友都笑我肥左好多,我想減肥但我好憎做運動又好為食 ...

要靚定要命, 千祈唔好食減肥藥,整到個身體變到壞晒,到時仲肥腫難分仲難瘦,信我,冇老點㗎,因為之前我都食藥,搞到身體好差先瘦10磅,仲要可能係水份唔係脂肪
mini1204
|
好吾鍾意做運動
都一定得做運動呢條路
gloriawu.
|
如果你食減肥藥,不如食其他成分健康既減肥產品啦,至少你食完唔會有副作用
Kayun1212
|
ckhidy 發表於 18-11-17 21:14
要靚定要命, 千祈唔好食減肥藥,整到個身體變到壞晒,到時仲肥腫難分仲難瘦,信我,冇老點㗎,因為之前我 ...

咁恐怖?!?!?! 我係有聽過食減肥藥會唔健康, 不過又唔知會咁嚴重...
Kayun1212
|
gloriawu. 發表於 18-11-18 16:12
如果你食減肥藥,不如食其他成分健康既減肥產品啦,至少你食完唔會有副作用 ...

有無咩建議??
ckhidy
|
Kayun1212 發表於 18-11-18 17:43
咁恐怖?!?!?! 我係有聽過食減肥藥會唔健康, 不過又唔知會咁嚴重...

所以而家話你知,一整壞副計就要好幾年先養返個身體,減肥食藥減係無意思,我係過來人,減左成30磅
udonnut
|
Kayun1212 發表於 18-11-18 17:43
有無咩建議??

我食緊一隻台灣牌叫夜食酵素,我見佢成分天然,有80種蔬菜精華,仲專門針對中意食宵夜/食大餐既人。我每日食完飯後半個鐘內食,暫時食左一個月,真係輕左,肚腩又細左
bonningng
|
減肥藥真係好多副作用,要揀D天然健康嘅減肥方法先得!
marcus_hclee
|
有d減肥藥仲會影響心臟
果d影響係番5到轉頭
三思而行⋯
crazyfithk
|
試下酵素
samlo_17041
|
減肥藥唔好食,運動好過
kiki0524
|
唔好食減肥藥喇!好傷身!我之前都食藥減!副作用一定有!係會瘦!但之後咪又脹番
ptconnie
|
減肥藥而家無人食, 副作用太多, 建議用低卡既營養產品配合健康飲食, 就會瘦得黎又健康
kitty0405
|
減肥藥好多副作用,好傷身架,而且宜家都冇人講起咁制...
happyma12
|
減肥藥有好多副作用,不如從飲食著手好過
kaman_wong
|
你可以試下呢隻,我自己都有食開,暫時食左4個月,減左15磅(P.S. 我冇做過運動)

https://www.baby-kingdom.com/forum.php?mod=viewthread&tid=22013201