黎緊要做結構,唔知搵邊個醫生做,大家可以比D建議嗎?

fengslee
|
做結構
尤漢維有期、劉煥聰有期、孫錫鴻有期,陳敏儀full、謝喜兒full大家可以比D建議嗎?
Gloria22sen
|
我自己BOOK左劉煥聰,平時產檢都係搵佢既,我個同事兩胎都係搵佢照,仲搵佢接生,都話幾好喎,但姑娘就有少少串囉
fengslee
|
Gloria22sen 發表於 18-11-16 15:26
我自己BOOK左劉煥聰,平時產檢都係搵佢既,我個同事兩胎都係搵佢照,仲搵佢接生,都話幾好喎,但姑娘就有少少串 ...

好滴,我都考慮緊距 聽說都幾細心,價格又實惠
mwsiipb2
|
fengslee 發表於 18-11-16 12:27
做結構
尤漢維有期、劉煥聰有期、孫錫鴻有期,陳敏儀full、謝喜兒full大家可以比D建議嗎?
...

高錦安
Carmen8080
|
你要邊區
fengslee
|
Carmen8080 發表於 18-11-17 03:02
你要邊區

油尖旺深水埗
fengslee
|
mwsiipb2 發表於 18-11-17 01:49
高錦安

好,我搜搜
mwsiipb2
|
fengslee 發表於 18-11-17 10:20
好,我搜搜

高医生,石門,尖沙咀有診所
kittyminnie
|
fengslee 發表於 18-11-17 10:19
油尖旺深水埗
何錦倫

邱優
|

我搵尤醫生照。
Albee.Ng
|
做結構
...

我都係搵尤漢維照
雲妮mum
|
做結構
...

自己搵羅宇帆,朋友前兩日剛照左結構,廿幾分鐘好細心詳細,單睇心都5分鐘相當仔細,有3D相又有cd
fairymeow
|
雲妮mum 發表於 18-11-17 13:39
自己搵羅宇帆,朋友前兩日剛照左結構,廿幾分鐘好細心詳細,單睇心都5分鐘相當仔細,有3D相又有cd
...

羅醫生我10周打去已經full左
雲妮mum
|
fairymeow 發表於 18-11-17 14:01
羅醫生我10周打去已經full左

我地7wk打去bk架。。。
fairymeow
|
雲妮mum 發表於 18-11-17 14:02

所以我book 左謝喜兒同王偉明醫生先,再考慮下邊個好啲
money1027
|
fairymeow 發表於 18-11-17 14:06
所以我book 左謝喜兒同王偉明醫生先,再考慮下邊個好啲

想問下呢兩位醫生要幾week打去book嫁?吾該你先
fairymeow
|
money1027 發表於 18-11-17 14:39
想問下呢兩位醫生要幾week打去book嫁?吾該你先

謝喜兒要12wk book
王偉明可以16wk book
所以睇定都差唔多
Teapig
|
雲妮mum 發表於 18-11-17 14:02

我7wk打去已經都話無位
雲妮mum
|
Teapig 發表於 18-11-17 20:25
我7wk打去已經都話無位

我7wk打去係bk nifty pro,姑娘話只要confirm會去,當日bk結構都一定有位,而我抽血時亦順利bk到結構
所以佢應該係有hold起部分位俾自己嘅客
Teapig
|
雲妮mum 發表於 18-11-17 20:48
我7wk打去係bk nifty pro,姑娘話只要confirm會去,當日bk結構都一定有位,而我抽血時亦順利bk到結構
所以 ...

我估好多間都系,我最後都好似你咁約第二個醫生 先成功有埋結構位咋