自由報料

跳至

首頁

尾頁

子爵府

丫雅 發表於 18-11-16 13:48
剛剛問左,只要係高露潔產品滿$40就送維他奶

好抵,謝謝

翡翠宮

回覆樓主:

珍珠宮

2024年龍年勳章

伯爵府

2018復活節勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 睛靈勳章 畀面勳章

男爵府

丫雅 發表於 18-11-16 12:32
左買右送,搞到想去多一轉

我都買左,6套送碗(同人夾),送左6pack維他奶,2pack檸檬茶,3盒xo醬,3張8元券,2個雞仔雪櫃除臭2個,匙羹2套

wcpcelia    發表於 18-11-17 10:32

男爵府

丫雅 發表於 18-11-16 12:50
sor,頭先冇睇清楚,唔係咁肯定

可以

男爵府

我都買左2套送碗、一支牙刷膏
送左 2 pack6包維他奶,1 pack 9包檸檬茶,1盒xo醬,1張8元券,1個雞仔雪櫃除臭 同埋twin star spoons

大宅

多謝報料,剛剛都行左一轉,留下一間冇維他奶又冇xo醬,特登行多6分鐘去另一間齊曬増品,好抵

珊瑚宮

2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 大廚勳章 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 春季勳章 炎夏勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 DHA勳章 最關心BB問題熱投勳章 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 食得好勳章 瞓得好勳章 笑得好勳章

koeyu 發表於 18-11-16 14:56

我都買左,6套送碗(同人夾),送左6pack維他奶,2pack檸檬 ...

我呢邊兩間都送晒xo醬

大宅

MommyPanel勳章 Poo得好勳章 BB防敏心得分享勳章 瞓得好勳章 食得好勳章 開心吸收勳章

FTM既福利.....

珊瑚宮

2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 大廚勳章 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 春季勳章 炎夏勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 DHA勳章 最關心BB問題熱投勳章 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 食得好勳章 瞓得好勳章 笑得好勳章

supericy 發表於 18-11-16 15:14
多謝報料,剛剛都行左一轉,留下一間冇維他奶又冇xo醬,特登行多6分鐘去另一間齊曬増品,好抵

我拎唔到xo醬

水晶宮

親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

大宅

丫雅 發表於 18-11-16 12:33

我都為左 3隻湯匙,買左 6支colgate 牙膏。

拎到手軟

侯爵府

回覆樓主:

我都買了100蚊有找

大宅

supericy 發表於 18-11-16 15:14

哎喲, 我買左 $124 得一盒 xo醬, 如果早d 睇到, 搭多支牙刷 應該可以多一盒。 蝕左

大宅

台灣小松 發表於 18-11-16 15:46
哎喲, 我買左 $124 得一盒 xo醬, 如果早d 睇到, 搭多支牙刷 應該可以多一盒。 蝕左
...

我見$55有一樽xo醬,所以我$129有2樽,其實你$124都可以2樽了

男爵府

虎到金來勳章 牛年勳章 MommyPanel勳章 KMALL特別版勳章

珊瑚宮

Febie 發表於 18-11-16 15:33
FTM既福利.....

今次見檸茶同維奶都有好多貨,匙就難講啲

珊瑚宮

anracing 發表於 18-11-16 15:42
我都買了100蚊有找

好聰明的買法

複式洋房

丫雅 發表於 18-11-16 12:32
左買右送,搞到想去多一轉
請問邊區宥貨?已行2間也沒有維他奶了

首頁

尾頁

跳至