頭重重、頭痛、少少鼻水、不停出汗,全身發慶

efren
|

但check 過又無發燒,已經食左panadol 都係甘,好唔舒服
點解會甘??好辛苦喔

Sweetbabymom
|
efren 發表於 18-11-16 13:22
但check 過又無發燒,已經食左panadol 都係甘,好唔舒服
點解會甘??好辛苦喔

睇醫生
efren
|
Sweetbabymom 發表於 18-11-16 13:33
睇醫生

都有唸過,但醫生都是開panadol ,我又無發燒,睇來都唔知有無用
EstrellaDamm
|
efren 發表於 18-11-16 13:44
都有唸過,但醫生都是開panadol ,我又無發燒,睇來都唔知有無用

如果真係覺得唔舒服,就睇醫生啦,同你量血壓、望望耳鼻喉,至少排除係其他嚴重問題先。
cookingbaby
|
你係唔係感冒呀??聽你講都覺得你好辛苦,都係去體下醫生好d呀。
mwsiipb2
|
點解會甘??好辛苦喔

多飲熱水,休息
KILW
|
efren 發表於 18-11-16 13:44

係唔舒服就去睇醫生,唔好自己斷症,你以為醫生開panadol啫,其實大肚仲有好多藥可以食,都唔信就去睇婦產科醫生,會開更有效嘅藥,快睇快好。
KellyBabykiss
|
點解會甘??好辛苦喔

安全d,大肚去睇醫生好d wo
haha748494
|
飲杯熱水,好好訓一覺,話唔定就會好返。如果唔見好轉就要睇醫生喇。
hamsterma
|
點解會甘??好辛苦喔

感覺你似感冒,飲多d溫水,仲係唔舒服就睇醫生