產後近3年紮肚過程分享 11/19更新day 6

Babygirl2012
|

細b出生接近3年啦,近幾個月都心思思想試下紮肚睇下係唔係真係可以修返個大肚腩,格左一輪價發現上門間間價錢差唔多10次$6500-10000都有,膽粗粗試左Bk jm介紹的一間上門紮肚,$800次因爲貪佢唔洗join療程同每次收費,心諗萬一唔岩咪停無咁蝕抵,今日第5日暫時感覺都唔錯,胃口細左,初時好唔慣因為條腰申到好直,好似大肚7個月咁條腰直哂
Day 1 肚腩36寸,盆骨位38寸
Day 4 肚腩34寸,盆骨位37寸

11/19更新
Day 6 肚腩32寸,盆骨位36.5寸
今日紮肚師話幫我轉左隻排水按摩油,唔知係咪心理作用,好多左廁所。
其實呢訓係到個腩唔明顯,但企係到對比堅誇張
企係到果張係day4&6 比較

好心急想快d完10次

附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊
haha748494
|
睇落都唔會話好大啫
cookingbaby
|
體嚟真係有效果窩,期待你10次之後嘅數據。
bchuma
|
Babygirl2012 發表於 18-11-16 15:20
細b出生接近3年啦,近幾個月都心思思想試下紮肚睇下係唔係真係可以修返個大肚腩,格左一輪價發現上門間間價 ...

期待你分享结果
JD930
|
Babygirl2012 發表於 18-11-16 15:20
細b出生接近3年啦,近幾個月都心思思想試下紮肚睇下係唔係真係可以修返個大肚腩,格左一輪價發現上門間間價 ...

等妳分享
|
haha748494 發表於 18-11-17 17:09
睇落都唔會話好大啫

企係到個肚腩大呀,可能訓平無咁覺
|
cookingbaby 發表於 18-11-17 17:22
體嚟真係有效果窩,期待你10次之後嘅數據。

我都期待緊,希望唔好彈返
|
bchuma 發表於 18-11-17 17:48
期待你分享结果

星期六日停一停,下星期再紮,我都好心急
|
JD930 發表於 18-11-17 21:30
等妳分享

有效的話一定分享
JD930
|
Babygirl2012 發表於 18-11-17 22:38
有效的話一定分享

LingXin
|
Babygirl2012 發表於 18-11-17 22:34
企係到個肚腩大呀,可能訓平無咁覺

一日扎幾個鐘?扎住辛唔辛苦 ?可否Pm鋪頭地址?
|
LingXin 發表於 18-11-18 13:47
一日扎幾個鐘?扎住辛唔辛苦 ?可否Pm鋪頭地址?

一日6-8個鐘唔辛苦係條腰直哂,佢無鋪頭架,只係上門做的小店,我send左佢資料比你
haha748494
|
回覆 Babygirl2012 的帖子

我平訓果陣都會突出小小。
Lai1010
|
紮幾耐?一日
Ice0018
|

可以sd資料嗎 我岩岩開刀生完3星期
都想紮肚
俊俊子
|
PM, tks
|
Ice0018 發表於 18-11-18 21:11
可以sd資料嗎 我岩岩開刀生完3星期
都想紮肚

可以呀
|
岩岩度左腰,好開心仲未反彈
bchuma
|
Babygirl2012 發表於 18-11-17 22:37
星期六日停一停,下星期再紮,我都好心急

紮住會唔會咁辛苦 其實
chchan1203
|
可否pm資料給我,謝謝