大panasonic洗碗碟機

|
請問有冇人用緊呢 ?好唔好用?同埋香港邊度有得買呢?
ysfamy
|
大機只有淘寶 或從日本買。我嗰部喺淘寶買,用咗差唔多2年,touch wood 未壞。 整體嚟講都算好用,但 有時未必洗得乾淨,例如蒸水蛋嘅碟 ,同埋有啲碗嘅形狀唔太啱位擺落佢預設嘅位
Mimi_Ma
|
用咗差不多四年。
wcpcelia    發表於 18-11-17 10:42
Miss.Hui
|
都係淘寶,大P無行貨
oceandeepsea
|
大p已經有左行貨一段時間,度度都有得賣,問題係有入水喉,比較麻煩
Georgette
|
oceandeepsea 發表於 18-11-16 19:59
大p已經有左行貨一段時間,度度都有得賣,問題係有入水喉,比較麻煩

大 P香港冇架
cholewong29
|
淘寶買,用左兩年,好好用。唯一唔好係太細,我通常碗碟一機,煲一機。
|
Georgette 發表於 18-11-16 20:16
大 P香港冇架

http://www.panasonic.hk/mobile/chinese/products/kitchen/dishwasher/np-tfm1.aspx

係咪依隻
Georgette
|
oceandeepsea 發表於 18-11-16 20:51
http://www.panasonic.hk/mobile/chinese/products/kitchen/dishwasher/np-tfm1.aspx

係咪依隻

依部係細 P喎, 入面得一層。 大 P有兩層。
|
【Panasonic/松下 NP-TH1WECN 洗碗机小型全自动家用台式除菌免安装】https://m.tb.cn/h.3O1xp1c?sm=b2b93e 点击链接,再选择浏览器咑閞;或復·制这段描述¥Glr0bQxGrE3¥后到(emoji)淘♂寳♀(emoji)
|
Georgette 發表於 18-11-16 20:52
依部係細 P喎, 入面得一層。 大 P有兩層。

係咪依隻,之前得淘寶有,係咪一直都係依隻,後來香港有,唔係依隻,係單層果隻,有無理解錯?
mic_sin_mic
|
本身淘時都驚壞左唔知點算,但真係無壞過,用左4年有多。。。
wcpcelia    發表於 18-11-17 10:43
popolun
|
淘左大P已經3年,每日兩至三機。好洗好用,老公都話正
|
mic_sin_mic 發表於 18-11-16 21:26
本身淘時都驚壞左唔知點算,但真係無壞過,用左4年有多。。。

成4年,即係香港出番係新版,唔係淘寶果隻
|
安裝容易嗎?
|
淘寶買係咪即係冇保養呢??
chichingmama
|
似乎都幾好用,剛剛淘了,已送港未開機,我買2層,向下拉門個種
stagea
|
88654321 發表於 18-11-16 22:54
淘寶買係咪即係冇保養呢??

有,國內保養
stagea
|
20101029 發表於 18-11-16 22:28
安裝容易嗎?

易、上網有短片教授

sharebuy
|
oceandeepsea 發表於 18-11-16 21:12
係咪依隻,之前得淘寶有,係咪一直都係依隻,後來香港有,唔係依隻,係單層果隻,有無理解錯?
...

香港好似一直無出過大P,得細P