請問邊區影印大量紙張,會平d?

ru_663th
|
我要影黑白色影印A4紙。大約300-500張?邊區影印店會平d?thx
oceandeepsea
|
我見荃灣南豐下面個孤島有一堆影印鋪,但唔知幾錢
catcatbox2012
|
ru_663th 發表於 18-11-16 21:18
我要影黑白色影印A4紙。大約300-500張?邊區影印店會平d?thx

以前旺角好景地下嗰層多 & 平, 宜家吾知仲有冇響度
Amy1974
|

回覆 ru_663th 的帖子

平影印
https://www.baby-kingdom.com/forum.php?mod=viewthread&tid=20929287
wcpcelia    發表於 18-11-17 15:27
思澄爸爸
|

旺角好景有間長形特別好生意的,旺角中旅社商塲亦有分店,算平。
如果港島,太安樓有兩間價錢都ok

ru_663th
|
思澄爸爸 發表於 18-11-17 04:39
旺角好景有間長形特別好生意的,旺角中旅社商塲亦有分店,算平。
如果港島,太安樓有兩間價錢都ok

太安樓?邊間呀?300張是每張多少錢?即日取可以嗎
leng1999
|

借個位,我都想知
tsung
|
Amy1974 發表於 18-11-17 01:31
回覆 ru_663th 的帖子

sleepyqueen
|

灣仔集成地下,1000 張唔記得90定100蚊。

其實揾間方便自己就可以啦,唔係車錢仲貴過影的錢。
fxxaa82
|
細個成日係石硤尾白田商場影印 好平
whyyou
|
sleepyqueen 發表於 18-11-18 09:32
灣仔集成地下,1000 張唔記得90定100蚊。

其實揾間方便自己就可以啦,唔係車錢仲貴過影的錢。

唔係集成,係東方188
wcpcelia    發表於 18-11-18 11:19
jacky1666_hk
|
以前去開葵廣頂樓
sleepyqueen
|
whyyou 發表於 18-11-18 09:51
唔係集成,係東方188

集成有, 我記得放底比佢影,跟住去麥記食野, 食完就拎得。

唔知而家係咪執左?
美之選468
|

西灣河地鐵站對面太安樓內。
pillarfung
|
jacky1666_hk 發表於 18-11-18 12:38
以前去開葵廣頂樓

葵廣頂樓?仲有?
jacky1666_hk
|
pillarfung 發表於 18-11-18 14:10
葵廣頂樓?仲有?

無?lift 口對住個間,我之前係個到印
乜無曬咩?我好耐無過過去