自由講場

跳至

首頁

尾頁

珍珠宮

Kathy56 發表於 18-11-16 22:03
我想開account, 免被起底...

話說十年前,我致電問過一表姐借2千(表明交仔書簿費,會有借有還(當時十分傍 ...

又係蛇王后果句, 你對我不仁我要有義, 你女想揾人做報影, 就揾啊婆出馬呀

君子報仇十年未晚, 睇在啊婆面上.........如果佢唔係得一個女

得一個女佢過左海神仙, 再過幾年啊婆都無咁好精神管唔到咁多就

珍珠宮

teaspoon 發表於 18-11-16 23:26
直接講唔洗派比你或者叫長輩拎返走。
你都決心生死不相往來。
洗乜煩。內心想點就點做。你無欠佢。

所以對家揾老人出馬, 諗住唔唔睇憎面睇佛面

珍珠宮

Kathy56 發表於 18-11-16 23:47
其實如果她有幫忙借比我,之後才爆響口,反而冇甘嬲...你地明吾明...

又要唔幫, 又要懶好口問長問短, 轉頭唱開去, 添煩添亂

跟手當無事發生, 又求你去做人肉報影板, 分分鐘要做人情添!

你就算好環境,比乞衣都唔想比佢, 差在會唔會激親老人啫

珍珠宮

Kathy56 發表於 18-11-17 00:33
醜婦終需見家翁,當晚媽媽知道,當然最後至親的媽媽大人幫了!

咁先生返黎未? 仍獨力照顧孩子?

如果明知你單親, 唔太鬆動仍然炸你,實在............

珍珠宮

Kathy56 發表於 18-11-17 13:39
單親.....

所以那些回覆我的JM 說嬲咩,人家可以$1都吾借....

斷路, 係街見扮唔識! 明知你嫐, 知你吃緊, 去飲做長輩無道理比3/5百, 轉個灣用老人壓你

呢d 點係答飛機, 呢d 係明玩野!

而家無弱智學校, 容合教育我地包容個白痴, 佢嚴我地照顧唔好, 懷欵我地笑佢

計算每人弱點,性騷擾人夫, 係世伯白事做文章....跟住話好誘屈,唔知做錯咩, 係人都以為我恰個白痴

日子耐左, 人人中伏無人啋, 又當無事發生過, 係街見到我搭晒搏, 近來點呀....(平日唔身體接觸的)

我都無理即走

珍珠宮

moniko 發表於 18-11-17 14:11
唔去唔俾, 帖都唔收, 無拖無欠! 叫阿媽唔好代收帖, 阿媽收左就一路唔接。

我份人比較絕。

呢d 唔係叫絶, 係保障自己

最嫐係幾萬借比人首期, 重要有排供樓, 不知可年月還到, 都借

借2千急用唔借,走去唱

人地都洗出一招, 絶交必殺技重來往?

首頁

尾頁

跳至