自由講場

跳至

首頁

尾頁

男爵府

畀面勳章

廷廷媽 發表於 18-11-17 00:06
咁都要睇埋佢個樣,如花咁既樣仲發姣想大巴大巴星佢多d 囉

珍珠宮

peonica 發表於 18-11-17 01:37
跟據我班男同事,佢地最受台妹嗰種嗲,溫柔體貼唔造作,傾電話暈曬浪。
但港女嗰種嗲,佢地覺得姣,話作狀 ...

你班男同事咁了解我地呢班港女嘅

珍珠宮

m--m 發表於 18-11-17 01:51
青春無敵果陣做過間公司,做咗唔係好耐,
有日平時接電話果個唔得閒咁我咪幫手接囉~
搵老細嘅,篤比老細聽.

個客同老闆咁誇張

珍珠宮

flori 發表於 18-11-17 00:59
第一如果條女豬扒咁既樣幾姣都反胃啦
其次話得俾個老婆聽梗係話自己唔鍾意女人發姣啦,唔通話 ...

等老婆降低警戒線

子爵府

emimi 發表於 18-11-16 23:57
前幾日聽到c6係屋企用語音傾whatsapp,內容係公事又開到好大聲,我聽得好清楚係超嗲20幾歲後生女,“唔緊要 ...

要配合個樣

wcpcelia    發表於 18-11-17 13:56

公爵府

goat 發表於 18-11-17 00:07
重點
林志玲嗲班男人的話, 我又唔信佢地唔鍾意

但林志玲又咁多年都冇男朋友喎 撒嬌太過度,真係幾難頂的。

珍珠宮

emimi 發表於 18-11-17 00:37
我打錯,係唔夠姣要扮溫柔 類似會籍之類啦,要氹d會員買多d再多d,女人客都有㗎但同女人客傾又唔 ...

哦原來是這樣

伯爵府

前幾日聽到c6係屋企用語音傾whatsapp,內容係公事又開到好大聲,我聽得好清楚係超嗲20幾歲後生女,“唔緊要 ...

我覺得嗲都要樣貌身型配合,如果大大份雞仔聲,真心女人見到都想

珊瑚宮

虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章

回覆樓主:

應該係,同女人鐘意壞男人,同一道理

大宅

回覆樓主:

我公司有個妹妹把聲嗲聲嗲氣,日日成班仔撩佢講野… 但妹妹又唔係扮野,365日同一語氣。女人聽到都幾煩厭 但男人好buy

子爵府

回覆樓主:

有的!

瑪瑙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 親子王國15週年勳章 育兒性格勳章 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

回覆樓主:

如果係靚女又有身材,都會嫌棄?

翡翠宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 FUN享自然‧郊遊一夏

調翻轉係靚仔暖男發姣,會覺得可愛,粗鄙成身煙味呀伯,會反感咁解

子爵府

m--m 發表於 18-11-17 01:51
青春無敵果陣做過間公司,做咗唔係好耐,
有日平時接電話果個唔得閒咁我咪幫手接囉~
搵老細嘅,篤比老細聽.

我都係!上面話我講野冇尾音!
重新教導我講野!
最後變成高幾度假到爆既聲音!
有日我朋友聽到我用呢把聲講電話,
俾左個「做乜q啊你把死人聲」既眼神我!
因為佢明知我唔係呢啲作狀人!唯有慢慢解釋!

琥珀宮

畀面勳章

靚女咪頂得順囉,G扒咪頂唔順囉

子爵府

前幾日聽到c6係屋企用語音傾whatsapp,內容係公事又開到好大聲,我聽得好清楚係超嗲20幾歲後生女,“唔緊要

你要訂幾多都可以隨時聯絡我㗎,嘻嘻~”,之後c6主動同我講係佢partner話頂唔順佢把聲,於是俾c6電話叫佢地聯絡,c6話聽到都想嘔喎,我心諗真係有男人討厭嗎?我覺得應該暈哂浪
其實幾年前我做野時都係咁同d男人客傾,但先天把聲唔夠姣都會扮溫柔 ...

你又知佢靚?

子爵府

emimi 發表於 18-11-17 00:35
佢未見過樣,但我聽把聲ok喎,起碼聽得出後生女,18,22卜卜脆

樣先係重點, 聲姣要睇大前提樣同身栽

用戶要求終止服務

HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 開心吸收勳章

廷廷媽 發表於 18-11-17 00:06
咁都要睇埋佢個樣,如花咁既樣仲發姣想大巴大巴星佢多d 囉

公爵府

唔出奇。正如我都唔覺得吳彥祖余文樂靚仔一樣。各有各喜好吧

象牙宮

回覆樓主:

我諗睇埋樣!不過我老公同老闆都唔鍾意嗲聲嗲氣既女人

首頁

尾頁

跳至