佳寶(建生)K1 offer

Nicko29
|

今日收到offer, 收咗下午班, 有其他家長收到嗎?
janicekly
|
Nicko29 發表於 18-11-17 00:00

未,你原本係想申請下午嗎?
Nicko29
|
回覆 janicekly 的帖子

上午
kwing2002
|

收到
Kta_1212
|

(emoji)
kwing2002
|
大家記得上午和下午分別收多少人?
我只記得上午46人,下午2x?
Nicko29
|

回覆 kwing2002 的帖子

3-4歲
4-5歲5-6歲總數上午班497264185下午班382736101全日班20203272
dorothybaby
|

收到,上午
ucheyuki
|
收到pm
ucheyuki
|
kwing2002 發表於 18-11-17 12:11
大家記得上午和下午分別收多少人?
我只記得上午46人,下午2x?

上午4十幾 下午6十幾,全日20
kwing2002
|
大家覺得這間學術和小朋友開心嗎?
Nicko29
|

有家長兩間佳寶都有見嗎?
yanyan25h
|
kwing2002 發表於 18-11-20 18:47
大家覺得這間學術和小朋友開心嗎?

小朋友讀得開心,學校有不同既活動培養小朋友,我小朋友今年k3,例如我見今年有故事哥哥姐姐,係叫K3小朋友,到k1課室講故事,再諗3個問題,問k1小朋友,我覺得呢d活動都好好...
至於學術,因為家姐幼稚園時不是讀佳寶,我見阿妹k3的功課比家姐多同深,例如k3一開學,第一份功課係寫‘國旗’,但阿妺都做得ok...
相對兩個,我估阿妹上小學會順利d,因為宜家小一課程都急同趕.....佳寶d功課,我覺得比較有心思....

yannes8899
|
收到PM
KE_Lam
|
yannes8899 發表於 18-11-23 12:16
收到PM

今日收?
yannes8899
|
回覆 KE_Lam 的帖子

上星期收到信
wendyshum
|
收左全日
clara967
|
收左,上午
ucheyuki
|
回覆 wendyshum 的帖子

係有哥哥姐姐讀過嗎?收得20個位都得左,好叻呀! 我都報全日,但比左下午offer
bearbear0611
|
我都係報全日, 收下午OFFER