天貓超市送貨

dearrjanice
|
我係天貓買左幾件野
佢地幫我分左5個快遞
送貨公司係4px
其中一張單有3箱貨品,但送左2件,
如果要搵4px 點樣搵到佢地?
係唔係已經唔見左?

我見到另外2箱貨,箱入面有單據,見到天貓有出到,應該4px 冇俾我
eeaa
|
上天貓客服問,可能缺貨送住先,我前两日都係甘情況
MoonT
|
我昨晚送貨也少左一箱,後尾我打電話比4px送貨果個人,佢隔了一個小時就補回給我
wcpcelia    發表於 18-11-17 14:08
dearrjanice
|
eeaa 發表於 18-11-17 00:26
上天貓客服問,可能缺貨送住先,我前两日都係甘情況

天貓話俾晒快遞公司
dearrjanice
|
MoonT 發表於 18-11-17 00:46
我昨晚送貨也少左一箱,後尾我打電話比4px送貨果個人,佢隔了一個小時就補回給我 ...

我又打返送貨哥哥問 佢話有都俾晒我 冇唔通我生俾你咩?
chingching75
|
dearrjanice 發表於 18-11-17 00:25
我係天貓買左幾件野
佢地幫我分左5個快遞
送貨公司係4px

我前日都係一共3箱送貨哥哥有同我講有一件會遲啲,之後第二日比埋我簽,少左一件你送貨狀態會寫已攬件,另外果兩件就會寫已簽收,你上天貓睇下係咪已經簽晒3箱貨如果真係送少左你比返個貨號天貓佢會有簽收單到你睇返,無簽過可以退錢
dearrjanice
|
chingching75 發表於 18-11-17 05:14
我前日都係一共3箱送貨哥哥有同我講有一件會遲啲,之後第二日比埋我簽,少左一件你送貨狀態會寫已攬件,另 ...

直頭當我簽收左
lichingtung
|
dearrjanice 發表於 18-11-17 09:27
直頭當我簽收左

我個幾件放直頭放在門口,已當收件人簽收,好彩齊數,妳快d投訴追返
wcpcelia    發表於 18-11-17 16:53
dearrjanice
|
lichingtung 發表於 18-11-17 11:33
我個幾件放直頭放在門口,已當收件人簽收,好彩齊數,妳快d投訴追返
...

我都唔知去邊度投訴 電話又冇
皓媽
|
我分左4件貨,1件都未收,又話我地址不詳,請問送貨前會否致电先。
皓媽
|
dearrjanice 發表於 18-11-17 14:30
我都唔知去邊度投訴 電話又冇

29772968可以問,我今早先打通
chingching75
|
皓媽 發表於 18-11-17 15:46
我分左4件貨,1件都未收,又話我地址不詳,請問送貨前會否致电先。

佢地成日都到樓下先打
dearrjanice
|
皓媽 發表於 18-11-17 15:47
29772968可以問,我今早先打通

我星期一打 唔該你
Funny
|
chingching75 發表於 18-11-17 16:37
佢地成日都到樓下先打

近呢幾次直頭冇打電話比我,次次都突然送貨。
竇漪房
|
你淘寶係全部都已簽收?如果未簽,有可能有d未到所以分開送,你打去香港貓超揾佢地跟返 22453203
dearrjanice
|
竇漪房 發表於 18-11-17 22:22
你淘寶係全部都已簽收?如果未簽,有可能有d未到所以分開送,你打去香港貓超揾佢地跟返 22453203
...

有d未簽 有d寫簽了
dearrjanice
|
竇漪房 發表於 18-11-17 22:22
...

唔該晒你 我剛剛打去 佢地話幫我跟下 起碼有人答到我問題
wcpcelia    發表於 18-11-18 11:44
皓媽
|
那間速遞公司正垃圾,日日打去吹送貨,都吾安排,仲要話派件不成功,又話地址不詳,我淘寶D貨都全部收齐。下次都吾訂天貓超市
dearrjanice
|
皓媽 發表於 18-11-21 11:19
那間速遞公司正垃圾,日日打去吹送貨,都吾安排,仲要話派件不成功,又話地址不詳,我淘寶D貨都全部收齐。 ...

中通反而情況好少少 起碼搵到客服
4px 人又搵唔到 幾時派送又唔知
貨又唔見