自由講場

跳至

首頁

尾頁

男爵府

睛靈勳章

星期一朋友喺yahoo團購買了 食打邊爐, 今晚去到舖頭居然執咗笠!! 但啲錢已經畀曬,有冇人試過有冇得追返?
謝謝大家!

象牙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 王國教室勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 DHA勳章 Poo得好勳章

WinkyLee 發表於 18-11-17 00:41
星期一朋友喺yahoo團購買了 食打邊爐, 今晚去到舖頭居然執咗笠!! 但啲錢已經畀曬,有冇人試過有冇得追返 ...

試下追返yahoo
放下自在

男爵府

睛靈勳章

WinkyLee 發表於 18-11-17 00:41
星期一朋友喺yahoo團購買了 食打邊爐, 今晚去到舖頭居然執咗笠!! 但啲錢已經畀曬,有冇人試過有冇得追返 ...

推介Yahoo購物貨品-128.0購買 牛膳 3小時養生牛肉海鮮火鍋放題,6 款台式養生湯鍋選擇,包括人氣招牌蕃茄龍蝦白蜆鍋等,款款足料濃郁,再任食美國牛肩、新鮮海鮮及50 多款火鍋配料! https://hk.deals.yahoo.com/hong-kong/offer/1281655

就係呢間

男爵府

睛靈勳章

cattz288 發表於 18-11-17 00:42
試下追返yahoo

會呀!不过睇下各位有冇試過咁?真係未聽過。

公爵府

2018復活節勳章

我試過買salon package, 打去約時間,間舖竟然話負責人已經走左,唔關佢地事做唔到,叫我自己同bee crazy 退,好彩退到。
所以我唔再信團購。

侯爵府

WinkyLee 發表於 18-11-17 00:42
推介Yahoo購物貨品-128.0購買 牛膳 3小時養生牛肉海鮮火鍋放題,6 款台式養生湯鍋選擇,包括人氣招牌蕃茄 ...

下?我上星期食完

男爵府

睛靈勳章

Joant 發表於 18-11-17 02:02
下?我上星期食完

我冇到現場但我朋友好似即刻唔知聯絡邊度話剛剛執

男爵府

睛靈勳章

peonica 發表於 18-11-17 01:07
我試過買salon package, 打去約時間,間舖竟然話負責人已經走左,唔關佢地事做唔到,叫我自己同bee crazy ...

我都咁諗因為始終都係經佢哋買入,亦都有責任

首頁

尾頁

跳至