點樣取消WhatsApp Sticker

xp
|

sfuhsg
|
按入去sticker度,右上有個+,按入去揀你想delete果一套,入到去碌落底就有得delete

附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊
希嫙mama
|
去公仔庫到,禁實想 delete 既公仔,就有得揀 delete.
wcpcelia    發表於 18-11-17 15:36
tsung
|
sfuhsg 發表於 18-11-17 01:18
按入去sticker度,右上有個+,按入去揀你想delete果一套,入到去碌落底就有得delete

cy101
|
大耳喵
|
希嫙mama 發表於 18-11-17 01:32
去公仔庫到,禁實想 delete 既公仔,就有得揀 delete.

Thx! 我一直想問
pansy888hk
|
OH~THANKS, 另外大麻成個公仔好搞笑WOR~
Jennifer1228
|
xp 發表於 18-11-17 00:44

我想問點樣Donald呢啲公仔?
ilikethis2005
|
pansy888hk 發表於 18-11-17 21:33
OH~THANKS, 另外大麻成個公仔好搞笑WOR~

我都即刻忍唔住download左
wcpcelia    發表於 18-11-18 11:16
sfuhsg
|
ilikethis2005 發表於 18-11-17 22:31

pansy888hk
|
ilikethis2005 發表於 18-11-17 22:31

HAHA,不過我都係用返個公仔係女仔果D STICKER,因為代表自己嘛.........HAHA同埋另外見到好多STICKER都係有粗口字句.............咦.......咪搞~~
imlu28
|

Thanks