大圍車房打死人

Helllokitty
|
choc_choc 發表於 18-11-17 13:09
最賤係掉低死者嗰2個朋友,自己上車走。

可能不是朋友,只是收錢做野靚仔
momo06
|
Fion710 發表於 18-11-17 10:11
打人果個老婆係前TVB女藝員有3個年幼仔女,有人話係鄺XX

姓伍啵
KK20010609
|
到底姓伍還是姓陳?
小倩
|
Fion710 發表於 18-11-17 10:11
打人果個老婆係前TVB女藝員有3個年幼仔女,有人話係鄺XX

報紙話姓伍喎~
MsBusy
|
KK20010609 發表於 18-11-17 14:10
到底姓伍還是姓陳?
車房老闆姓陳,老婆姓伍
Mrs.KarenTse
|
佢地三個都只係諗住打殘人,
結果:打殘x3=打死
weiwei6686
|
等價交換 有乜值唔值
公平
SandyKL
|
juniormiu 發表於 18-11-17 11:08
應該係謀殺啦,集體一齊做瓜人點會係誤殺吖,咁就一世喇

單憑睇報導係誤殺,謀殺係蓄意令對方死亡,佢地有被剌激嘅原因而傷人致死,非預謀去殺人。

愛用暴力解決問題,係雄性動物天性。
二小姐
|
究竟我是誰 發表於 18-11-17 13:12
陳穗×
有微博,但見到嗰女藝人都唔知係邊位

經常演秘書宮女護士個d
見到認得唔知乜名
AGa1111
|
二小姐 發表於 18-11-17 14:29
經常演秘書宮女護士個d
見到認得唔知乜名

係,見到樣熟口熟面,但噏唔出名

附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊
cy101
|
AGa1111 發表於 18-11-17 15:00
有D似唐寧喎!!! 幾SWEET!!!
cy101
|
成件事一開初已經係錯, 點知, 最後衰係人性嘅錯, 2條友無義氣走咗人, 3條友一時衝動殺咗人!!!
(Samantha)
|

3個都被控誤殺? 其中有2個係兄弟!

4個都可惜 都唔知講乜!
Fion710
|
AGa1111 發表於 18-11-17 15:00

原來係佢
cy101
|
睇報導: 姓陳2個唔係兄弟, 其中一個係車房老板, 另一位咁啱都係姓陳, 第三個係附近車房員工!
dreamboy_man
|
我唔明。係邊個拍片呢?只睇唔幫都算幫兇,良心過意得去嗎?仲要擺上網
cattz288
|
cy101 發表於 18-11-17 15:30
睇報導: 姓陳2個唔係兄弟, 其中一個係車房老板, 另一位咁啱都係姓陳, 第三個係附近車房員工! ...

咦!之前睇係兄弟呢
(Samantha)
|
dreamboy_man 發表於 18-11-17 15:36
我唔明。係邊個拍片呢?只睇唔幫都算幫兇,良心過意得去嗎?仲要擺上網

我諗,當時拍片者無過真係會死人,又驚多事嘅話會被誤會為1伙人,被人打埋一份。

拍片者或現場觀眾可能都後悔緊無出手阻止!!
mariefish
|

cake05
|