我想跑步,有沒有強勁節拍的快歌介紹,謝

長期糧尾子
|
我想跑步,有沒有強勁節拍的快歌介紹,甚麼語言都可以,只要音樂強勁就可以,謝
bing-jing
|
Stand Up
cbeyond
|
Teen Top -->Rocking
Shinee --> why so serious
oceandeepsea
|
金屬狂人
love2talk
|
長期糧尾子 發表於 18-11-17 08:37
我想跑步,有沒有強勁節拍的快歌介紹,甚麼語言都可以,只要音樂強勁就可以,謝
...

我起步係聽欣宜嗰首「你瘦夠了嗎?」
wcpcelia    發表於 18-11-17 11:04
agnesbee
|
Leon啲快歌
eggcarol
|
love2talk 發表於 18-11-17 09:05
我起步係聽欣宜嗰首「你瘦夠了嗎?」

小肥兔
|
提一下,係自己屋苑或者運動場跑步, 聽音樂 還可, 如果係街, 跑行人路, 跑單車徑, 就唔好聽音樂, 留意路面, 平常行街都應該聽音樂, 更何況跑緊步? 因為路面上,。不只你一人。。。。。要顧己及人
做個靚太
|
我中意聽麥當娜,最近中意big bang~
topyy
|
歐英,韓歌
海仔媽
|
五月天(如乾杯/派對動物等)
Korn
Black eye peas
Nbs
|
bigbang - fantastic baby, bang bang bang
ssppeert
|
南拳媽媽個d幾好聽,跑步會開心d
SeaOtter
|
一定是bigbang, 聽到個人好有passion好起勁。
四眼雞丁
|

bigbang ,super junior
zone
|
想知,留毛。
jellomama
|
回覆 長期糧尾子 的帖子

Youtube 大把做 workout 嘅音樂,成個 video 下載就可以唔上網都可以聽。
tester5
|
Kpop- BTS, IKON, Twice, CLC
hwsamo
|
SeaOtter 發表於 18-11-17 10:55
一定是bigbang, 聽到個人好有passion好起勁。

係,勁聽Bang Bang Bang 都唔厭,仲好想跳舞添
hwsamo
|
tester5 發表於 18-11-17 14:22
Kpop- BTS, IKON, Twice, CLC

BTS我係 army