自由講場

跳至

首頁
12345...6

尾頁

子爵府

cbeyond 發表於 18-11-17 09:57
又來了, 女性未結婚一定係性格有問題。
羅蘭姐應該早幾十年就要檢討性格了
應該無聽過人講羅蘭 ...

咁羅蘭姐都一定有羅蘭姐嘅問題
之前有睇過佢嘅訪問,話佢拍戲時嘅其他男同事結咗婚都成日瞞住老婆出去搞搞震,令到佢怕左結婚,對男人失晒信心,寧願自己一個人

珊瑚宮

chengcheung 發表於 18-11-17 10:29
之前有睇過佢嘅訪問,話佢拍戲時嘅其他男同事結咗婚都成日瞞住老婆出去搞搞 ...

對男人無信心, 都列入性格問題。
真係

禁止訪問

翡翠宮

cbeyond 發表於 18-11-17 10:04
佢黑啱黑面唔知, 但未結婚就一定扯上性格就..., 大把難頂都嫁左喎。

睇BK已經知

禁止訪問

珍珠宮

bybewong 發表於 18-11-17 10:37
真人一d都唔nice,扮嘢到死,見過佢2-3次,係中環。冇咩人,得我同我家姐見到佢,行緊過黎我身邊過,我地 ...

收工後私人時間,無端端係街被人發現,我係佢都會急急腳走wor

Mnbvcxdsa    發表於 18-11-18 12:29

雲母殿

虎到金來勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 想生BB熱投 DHA勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 wyeth冷知識勳章 貢獻勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 hashtag影視迷勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

珍珠宮

chengcheung 發表於 18-11-17 10:29
之前有睇過佢嘅訪問,話佢拍戲時嘅其他男同事結咗婚都成日瞞住老婆出去搞搞 ...

好癲,唔結婚=一定有佢嘅問題

珍珠宮

王國教室勳章

99dogdog 發表於 18-11-17 09:32
記得之前呢度有jm在工作上接觸過佢,話佢啲態度都幾串幾差,扮大牌!其實我都覺得得佢似呢啲,揾伴侶除咗緣 ...

我工作上接觸過佢,雖然受氣的唔係我,但佢係非常唔專業,得罪左client 都唔理,因為佢無跟run down又做錯

我自己食飯shopping 又見過佢無理取鬧。
覺得佢真係

珍珠宮

終極熊貓 發表於 18-11-17 10:46
好癲,唔結婚=一定有佢嘅問題

留返比班女人自high啦

伯爵府

2018復活節勳章 好媽媽勳章

記得睇過一個節目,話羅蘭姐以前為左要照顧佢媽媽,所以放棄結婚

珊瑚宮

etam724 發表於 18-11-17 11:00
記得睇過一個節目,話羅蘭姐以前為左要照顧佢媽媽,所以放棄結婚

我都聽過。
羅蘭姐就唔啱啦, 見到男人應該飛撲埋去。
嗱, 現在幾無辜呢, 被歸納為嫁唔出的性格有問題人士。

男爵府

記得之前呢度有jm在工作上接觸過佢,話佢啲態度都幾串幾差,扮大牌!其實我都覺得得佢似呢啲,揾伴侶除咗緣 ...

係,朋友做咁名店,見到佢買野態度好差

伯爵府

回覆樓主:

我有幾位朋友都冇結婚,有人冇異性緣丶有人錯過咗丶有人愛自由丶有人平常心等緣份,但都活得開心,有時覺得比我更輕鬆。

子爵府

羅蘭姐係吾好彩, 個伴早死!

珍珠宮

JO_100 發表於 18-11-17 11:12
羅蘭姐係吾好彩, 個伴早死!

應該同chengcheung女士講~
佢可以又會搬第二個問題岀黎(?)

水晶宮

佢黑啱黑面唔知, 但未結婚就一定扯上性格就..., 大把難頂都嫁左喎。

應該係話佢同佢想要嘅伴侶性格不合,大把衰格難頂的遇啱人咪嫁得出。

寶石宮

開心吸收勳章 hashtag旅遊勳章 大廚勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

扮大牌是有的

男爵府

呢句真 身邊唔少

男爵府

其實咁多年一路都有留意森美小儀,
最簡單聽電台早霸王咁多年, 其實已經聽得出小儀好自我中心,
性格係有d難溝通, 衰d講可以話係死牛一面頸,
佢會對人有一層隔膜, 好有alert, 對人有警覺唔係壞事,
但我又覺得嚴重驚覺會影響交際, 尤其佢做呢一行,
亦會理解點解佢想搵個伴但搵唔到 (而且佢唔係自己簡想單身,一路都恨有伴)

利申 : 唔討厭小儀, 只係旁觀者多年嚟對佢既感覺

首頁
12345...6

尾頁

跳至