興趣嗜好

跳至

首頁

尾頁

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

文章好似同topic無關,其實我cut咗老公前度女朋友打嚟嘅對話, 點樣答唔重要。最重要係明白老公背後嘅深層意義

JD930    發表於 18-11-17 10:37
JD930    發表於 18-11-17 10:36

珊瑚宮

牛年勳章 HiPP勳章(1) 2018母親節勳章

crystal媽咪 發表於 18-11-17 09:05
文章好似同topic無關,其實我cut咗老公前度女朋友打嚟嘅對話, 點樣答唔重要。最重要係明白老公背後嘅深層 ...

好文

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

JD930 發表於 18-11-17 10:34
好文

多謝讚賞。結婚耐了,一切變得理所當然,,要不時提醒大家。 要保持着拍拖/初結婚的心態

JD930    發表於 18-11-17 10:59
不要從別人的嘴裡去認識我

子爵府

心盲最可怕。

象牙宮

2021可愛聖誕B勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 Poo得好勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 BK Milk勳章 開心吸收勳章 食得好勳章 瞓得好勳章 笑得好勳章

回覆樓主:

寶石宮

回覆樓主:

什麼是夫妻?
共同承擔、共同生活、有問題共同面對……

JD930    發表於 18-12-3 09:16

珊瑚宮

牛年勳章 HiPP勳章(1) 2018母親節勳章

crystal媽咪 發表於 18-12-2 00:10
什麼是夫妻?
共同承擔、共同生活、有問題共同面對……

講得啱

寶石宮

JD930 發表於 18-12-3 09:17
講得啱

JD930    發表於 18-12-3 09:25

寶石宮

回覆樓主:

珍惜和你走到最後的一個人

JD930    發表於 18-12-10 09:30

首頁

尾頁

跳至