跑步運動

pandababy1127
|
很想有一班人可一齊跑步,一人聽歌跑步,好似很悶....

你地喜歡一人跑或是眾樂樂?
愷琳媽媽
|
pandababy1127 發表於 18-11-17 10:03

我就中意自己跑了,快慢可以隨心
wcpcelia    發表於 18-11-17 13:52
karenhoho
|
喜歡一個人跑

pumpumpurin
|
pandababy1127 發表於 18-11-17 10:03

認真學習跑步自己一個最好,專心注意跑姿、呼吸。

叮妹
|
愷琳媽媽 發表於 18-11-17 10:39
我就中意自己跑了,快慢可以隨心

熊熊老婆
|
大家步速唔同,好難一起跑。我就係鍾意一個人跑,好治癒
JSCfamily
|
我也是喜歡一個人跑, 可以專心改善跑姿又可以調節速度!!
maymay220hk
|

習慣自己一個跑步
太早跑冇朋友采我
跑完又趕回家沖涼返工
要keep步速 節奏 呼吸練習
六、日有時都會約
hwsamo
|
我鍾意一個人跑步,聽住歌,好放鬆
bkfans123
|
一人聽歌跑
跑到都上氣吾接下氣,點傾計呀
gion
|
做運動無非想減壓放鬆自己、比自己一個獨處空間、或者等自己可以專心鍛鍊。

一班人跑,咪搞我,到頭來吹水多過運動,浪費時間,打波就話要約腳啫,跑步各自跑使乜搞咁多花辰
j2j2
|
我兩種都有我平時自己跑好隨心,跑得好慢,一班人跑就可以提升自己速度,尤其是個group 的人都後生我好多
跑完一齊吹水講下跑左幾多k、跑幾快,一齊買嘢飲,都幾relax
但我唔使等有人陪先跑,我一人一樣好enjoy

AAmother
|

我鐘意自己一個跑
choco_soup
|
我鍾意一個人跑,煩惱會少好多
ninjarabbit
|
放鬆隨心跑,長課,我鐘意自己自私跑。但要認真練習,特別係interval,真係要幾位同pacing 去互相推至練到野。
青青河邊草
|
我唔明做乜跑步要一齊跑
tsung
|
享受自己一人跑的感覺
油麥麥
|
人人步速唔同,獨步最自由
mmya
|
鍾意一個人跑