自由講場

跳至

首頁

尾頁

珊瑚宮

虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章

回覆樓主:

依間野,幾好食,可能未食過好野,唔識比較,但點都好過pizza hut

出黎既熱食,係好鬼熱,pizza 係超水準,係樣樣都幾細份,三人要叫4碟

侯爵府

畀面勳章

mayman1 發表於 18-11-17 10:47
回覆 bb2 的帖子

我一定不會幫襯,D食物大部份是冰凍來的, 你要再返熱比你 , = 食7仔 ,叫海鮮食出到 ...

我覺得好食過pizza hut
Nice to meet you!

侯爵府

畀面勳章

rabbit75 發表於 18-11-17 11:19
老老實實…
流流地囉…
係真嘅話食環巡場一定食硬包

係米生意太好,呢間野好多人食,閒閒地等九個字先有位。

珍珠宮

食過幾間分店,味道都好鹹

珍珠宮

2018復活節勳章 開心吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 我的育兒心得勳章 分享愛 想生BB熱投 DHA勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

珊瑚宮

secretrose 發表於 18-11-17 12:03
係米生意太好,呢間野好多人食,閒閒地等九個字先有位。

感覺上,高檔過茶餐廳,一大班人,可以每人叫一碟,吹水吹到夠鐘,唔會有人搭台,侍應唔會反白眼,講明可以坐幾耐,大家好做

大宅

可愛教主2 發表於 18-11-17 10:19
我就真係好少幫襯, 唔知真唔真,你哋要留意下

http://www.jonnclub.life/show/417451

西九龍分店勁污糟,職員服務勁差勁差,十分冇禮貌,叫堂食俾咗外賣,仲要加你$1外賣費,同佢講返,話要同經理申請至可以減一蚊,其他同事仲要加把口話你麻煩,明明係佢哋做錯,點解啲職員都覺得自己係岩?

珍珠宮

2024年龍年勳章

回覆樓主:

朋友去過應徵做侍應,見工時負責人表明侍應嘅工作內容,除了樓面落order、傳菜、收銀等工作之外,仲要輪流負責煮食物同洗碗,因為佢地無另外請廚師(好似老麥咁跟住個食譜住就得)同洗碗工,最後我朋友覺得好搵笨無做到

男爵府

回覆樓主:

我食過天水圍,元朗同荃灣既店,我發現品質都好參差,天水圍係食同衞生都no good,荃灣就係最乾淨,但野食味道淡口左d,元朗就食最好味,但衛生都可接受。
只能說佢呢個價錢比呢個質素叫合理,同分店qc做得唔足

珊瑚宮

Babetoto 發表於 18-11-17 12:11
我食過天水圍,元朗同荃灣既店,我發現品質都好參差,天水圍係食同衞生都no good,荃灣就係最乾淨,但野食 ...

咁唔怪得啦,係我好彩,次次都係荃灣食,大窩口永旺店,荃灣永旺店,荃灣宜家店

水晶宮

醒目開學勳章 BK Milk勳章

回覆樓主:

日本都好多分店

侯爵府

畀面勳章

Babetoto 發表於 18-11-17 12:11
我食過天水圍,元朗同荃灣既店,我發現品質都好參差,天水圍係食同衞生都no good,荃灣就係最乾淨,但野食 ...

咁的價錢真係平過食粥!

子爵府

回覆樓主:

將軍澳
咁嘅價錢對得起咁嘅食物質素
餐具消潔度,同價錢成正比囉
很多人排隊

將軍澳果間
員工質素好好呀
快手又理我
我成日諗用幾多人工請佢哋呀!咁勤力

大宅

回覆樓主:

價錢平,繁忙時間排長龍。

翡翠宮

減齡達人勳章

bobomia 發表於 18-11-17 12:11
朋友去過應徵做侍應,見工時負責人表明侍應嘅工作內容,除了樓面落order、傳菜、收銀等工作之外,仲要輪流 ...

唔怪得可以收得平過其他餐廳 咁慳皮

用戶要求終止服務

oceandeepsea 發表於 18-11-17 11:48
依間野,幾好食,可能未食過好野,唔識比較,但點都好過pizza hut

出黎既熱食,係好鬼熱,pizza 係超水準 ...

都算好食
廿零蚊個意粉同薄餅仲想點
諗返起以前同舊同學去食小店啲意大利餐,又唔正宗又唔高級,樣樣百幾蚊碟,每人夾三舊水都食唔飽。
薩莉亞算係咁

珍珠宮

2024年龍年勳章

florapang0426 發表於 18-11-17 12:29
唔怪得可以收得平過其他餐廳 咁慳皮

甘多人輪流洗,啲碗碟邊個洗完都唔知啦。你話有個專人洗碗洗得唔乾淨就可以炳佢姐。而家啲責任分散晒,根本就大家都唔需要負責任囉。

洗碗辛苦所以我估人工係高過侍應,正式嘅廚師d人工更加唔使講啦,所以話呢間公司真係好識計數。

大宅

本人做過薩莉亞,有個人系專門企系洗碗機前面不停放碗入去洗,洗到關門全部洗完為止,仲會烘乾,我做炒意粉位,摸到碟好多時系熱辣辣,

伯爵府

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

回覆樓主:

我都覺尼間野好污糟,抹枱塊布抹完枱好似無抹過噤,我就唔想去,但我C6反而終意去。

珍珠宮

bobomia 發表於 18-11-17 12:11
朋友去過應徵做侍應,見工時負責人表明侍應嘅工作內容,除了樓面落order、傳菜、收銀等工作之外,仲要輪流 ...

跟日本做法啫,日本就算女僕餐廳既可愛妹妹仔一樣係一腳踢要洗碗抹地

首頁

尾頁

跳至