放閃post x whatsapp sticker

BeadBead
|
呢排玩緊whatsapp stickers 唸起金價平,想買隻鐲仔,於是整左個金鐲sticker俾C6, 竟然真係有禮物收!

附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊
cd_cwy
|
樓主下次send呢個...咪...哈哈哈!
may817
|
恭喜你呀
chillimom
|
買咗要黎做乜,會帶住出街嗎?純粹好奇
BeadBead
|
cd_cwy 發表於 18-11-17 17:38
樓主下次send呢個...咪...哈哈哈!
死喇唔明添,jm做乜想飲奶?
BeadBead
|
chillimom 發表於 18-11-17 17:49
買咗要黎做乜,會帶住出街嗎?純粹好奇
呢個款帶得出街喎,我真係買黎帶架
chillimom
|
BeadBead 發表於 18-11-17 17:58
呢個款帶得出街喎,我真係買黎帶架

I see... 因為我身邊都冇人會帶金
ramuza
|
BeadBead 發表於 18-11-17 17:10
呢排玩緊whatsapp stickers 唸起金價平,想買隻鐲仔,於是整左個金鐲sticker俾C6, 竟然真係有禮物收!:ilov ...

好勁呀餵我反而想問你係點樣整sticker
maymay220hk
|
chillimom 發表於 18-11-17 18:03

我都有帶、好多人都有帶金鈪

附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊
wcpcelia    發表於 18-11-18 11:03
BeadBead    發表於 18-11-17 18:53
maymay220hk
|
sweet
chillimom
|
maymay220hk 發表於 18-11-17 18:08
我都有帶、好多人都有帶金鈪

Um um
BeadBead
|
chillimom 發表於 18-11-17 18:03
咁你帶咩?石我有,不過返工碰碰撞撞無理由帶,玉我又麻麻。
BeadBead
|
ramuza 發表於 18-11-17 18:04
好勁呀餵我反而想問你係點樣整sticker
你用Android定iPhone呀?
tsung
|

maymay220hk
|
BeadBead 發表於 18-11-17 18:54

教我
我用iPhone + Samsung
ramuza
|
BeadBead 發表於 18-11-17 18:54

Android ar please teach me
appleyuen
|

mctl1995
|
呢排玩緊whatsapp stickers 唸起金價平,想買隻鐲仔,於是整左個金鐲sticker俾C6, 竟然真係有禮物收!:ilov ...

教我整呀
BeadBead
|
maymay220hk 發表於 18-11-17 19:05
教我
我用iPhone + Samsung
Android呢到有傾過點整:
https://www.baby-kingdom.com/forum.php?mod=viewthread&tid=22052628

iPhone都有jm分享過,不過已經爆quota依家又無辦法住
~Exit~
|

個款好靚啊 呢隻幾錢?