咁都講得出口,認真爆……

bing-jing
|
盧大力 發表於 18-11-17 17:52

我覺得好無禮貌, 一啲都唔覺得好笑, 樓主把別人的傷痛, ...

其實呢度好多時係咁,所謂的好笑,其實係笑中有淚

上次有個……咩條裙吹起咗……都係咁,真係想問笑咩呢?
|
vincielau 發表於 18-11-17 17:51
唔係畀人話嗰個,我都會即刻走人。

Me 2!
晴天@雨天
|
koalachan2002 發表於 18-11-17 17:49
我會即走

我都係咁話!
bbnice
|
個sales好無禮貌,無咪無囉, 使唔使奚落人呀!
心肝寶貝仔
|
衰甲
cinda72.
|
losttoa 發表於 18-11-17 17:48
好笑?我覺得佢勁冇禮貌

我都試過
層樓個業主開150萬,問100萬得唔得,仲話好有誠意買,掉2萬出黎話落訂,我谷鬼氣掉番5萬出黎,講到呢口價幾時到你買呀?唔係諗住100幾10萬樓得你買得起呀?
野原美冴
|
我好憎講價亦唔會講價,但我都唔幫個sales, 唔接受講價,咪直接講囉,咁樣恥笑客人,非常黑人憎,雖然此事同我無關,我都會blacklist個sales.
老翻太太
|
講價無禮貌....我長智識了。
咁買樓都打死吾好講價啊,知嘛!?
minmin
|
losttoa 發表於 18-11-17 17:48
好笑?我覺得佢勁冇禮貌

jackiemei
|
vincielau 發表於 18-11-17 17:51
唔係畀人話嗰個,我都會即刻走人。

我都係!
soso1227
|
唔好笑
究竟我是誰
|
kawai呢 發表於 18-11-17 17:44
啱啱聽到個sales 話個客:
S: 咩話?大聲D我聽唔清楚
客: 可唔可以平D?

sales好無禮貌,仲有啲人身攻擊
koalachan2002
|
老翻太太 發表於 18-11-17 18:37

講價係無問題,但層樓150萬你開100萬即係運吉啦
盧大力
|
bdrescue 發表於 18-11-17 18:05
內咩地人, 我講緊慣性講價的人, 你識唔識字, 慣性講價的人有分人種的嗎?
...

已經有好多人問你點解講價冇禮貌, 仲有咩叫做慣性講價, 我係一個無知婦孺, 我向你求知識請教學問, 大家都想知道個答案, 等我哋長見識都好呀
jeannietsui
|

樓主你覺得邊個失禮?
我係個客
就永不回頭
sales態度令人討厭

盧大力
|
老翻太太 發表於 18-11-17 18:37

其實應該自己主動加價, 咁先叫做有禮貌, 買家出價五百萬? 我還價600萬 咁先叫做有禮貌
油麥麥
|

jumphigh
|
我原本以為楼主开帖話个sales, 原來相反係取笑个客
盧大力
|
jumphigh 發表於 18-11-17 18:50
我原本以為楼主开帖話个sales, 原來相反係取笑个客

你寫簡體字 小心樓主笑你
cindy618
|