自由講場

跳至

首頁
45678...9

尾頁

公爵府

Gee! 發表於 18-11-18 09:57
成個post最出奇係原來大家覺得fancl係高貴品牌

你個「大家」唔包括我,我從來冇覺得佢係行高貴路線

瑪瑙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 親子王國15週年勳章 育兒性格勳章 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

JFL 發表於 18-11-18 04:22

張鈞甯都話唔靚,唔怪之得BK啲人話B0B嫂靚啦,一D都唔娘,幾大 ...

各花入各眼

瑪瑙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 親子王國15週年勳章 育兒性格勳章 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

SUMMER581 發表於 18-11-18 03:29
佢係童星入行, 細個拍過atv萬家燈火

我以為bella選港姐

珍珠宮

pinky-peach 發表於 18-11-17 19:46
Gigi做左好多年代言人,後來轉左心悠都係同level,但宜家搵埋呢個連個名都叫唔出既三線咖哩啡,真係...:igi ...

Fancl廣告如果我揀,我喜歡粗口港姐。

瑪瑙宮

mercurycc 發表於 18-11-18 00:36
我都鐘意陳瀅或李佳芯更適合。

李佳芯皮膚唔夠靚,又唔算青春(雖然都唔老)

禁止訪問

象牙宮

cindy618 發表於 18-11-18 10:16
李佳芯皮膚唔夠靚,又唔算青春(雖然都唔老)
講真搵邊個窗有人講唔好,搵個人氣夠就好了。

珍珠宮

2024年龍年勳章

回覆樓主:

骨膠原產品搵廿零歲後生女賣廣告比較好。bella唔錯!

伯爵府

回覆樓主

我都覺得bella唔錯喎
佢算係tbb中比較耐看又唔造作嘅後生女artist
初初睇係佢代言fancl都有d surprise
不過佢負責年輕路線,而且又拍劉住心悠,我又覺得ok喎

瑪瑙宮

baby7 發表於 18-11-18 10:36

劉仲係架?

男爵府

baby7 發表於 18-11-18 10:36

其實fancl 當年係日本過來香港開時1995左右,都唔係咩高貴brand, 而當年梁詠琪都係後生女,感覺清新,都唔係一線歌手啦。

真唔明d 人講Fancl 咁高貴,貴極都係500以內一支護膚品,同Valmont 個D 千幾蚊起,有一段距離

男爵府

SmileFoReVeR 發表於 18-11-18 02:42
唔覺Fancl定位自己係行高貴路線, 我有用開Fancl部分產品, 所以我覺得Bella做代言幾好呀, 慳咗d代言費, 產品 ...

Bella 都係香港女仔呀~好過成日搵國內個d 啦,起碼覺得呢個brand 都target 番香港人。

后成日搵國內女星做代言,但擺到明target 強國客戶

水晶宮

pinky-peach 發表於 18-11-17 19:46
Gigi做左好多年代言人,後來轉左心悠都係同level,但宜家搵埋呢個連個名都叫唔出既三線咖哩啡,真係...:igi ...

我覺得佢ok, 冇你講得咁差

伯爵府

Fancl 係 sell fresh和無添加,果D supplement $100左右一包,一D都唔貴唔高貴。係支tense up keep住飲先貴。另外支落粧油,太好用,我未搵到比佢好,去親日本半打半打咁買。

男爵府

林穎彤做代言人幾好吖,切合 marketing 消售對象需要

水晶宮

pinky-peach 發表於 18-11-17 20:48
Fancl係行高貴路線,佢似賣canmake, cezanne就差唔多

fancl 行高貴路線
真係唔講唔知
我一直覺得佢同當年的 DHC 差唔多

大宅

陳面冇四兩肉,點樣令肌膚有彈起感覺?

侯爵府

Gee! 發表於 18-11-18 09:57
成個post最出奇係原來大家覺得fancl係高貴品牌

你睇真d先, 好似得樓主覺得fancl係高貴品牌咋, "大家"嘅回應絕大多數都係話唔覺喎

子爵府

回覆樓主:

Fancl一直搵開一線/有一定知名度藝人做代言...今次感覺真係downgrade左

骨膠原產品我覺得搵young做代言反而無咩說服力...

大宅

wowobibi 發表於 18-11-18 11:20
Fancl一直搵開一線/有一定知名度藝人做代言...今次感覺真係downgrade左

骨膠原產品我覺得搵young做代言反 ...

廣告話,唔係年紀大先嚟補
係親年輕,都需要補
咁件產品嘅客戶市場就擴闊咗,到廿幾歲之後
以前可能30歲之後。

首頁
45678...9

尾頁

跳至