自由講場

跳至

首頁
12345...9

尾頁

大宅

kowmum 發表於 18-11-17 20:03
她皮膚很靚,見到是她做代言,有一種好young的感覺,幾清新
其實之前GiGi 早期做代言也有這種感覺,之後成 ...

講得無錯呀

男爵府

Bella幾好阿,以後睇佢喺「打出十人巷」覺得佢好努力唔造作,果時仲好靚女,後尾唔知點解大大下塊面都跟住大咗,俾森美笑整咗個「大面bella」花名,跟住佢就積極減肥,總好過靠整容啦,而且佢細個好似好命苦,試過同媽咪行乞(好似係),所以佢真係一路靠自己努力去打拼向上游,睇安樂窝佢表現都好好年紀輕輕都有主持功架,幾欣賞佢

伯爵府

sunnygirl 發表於 18-11-17 20:25
林唔係唔靚,不過佢始終係三﹑四線嘅姐仔,搵佢賣感覺 fancl 有d 降grade 左
...

Fancl係行高貴路線,佢似賣canmake, cezanne就差唔多

大宅

ice_seiya 發表於 18-11-17 20:27
Bella幾好阿,以後睇佢喺「打出十人巷」覺得佢好努力唔造作,果時仲好靚女,後尾唔知點解大大下塊面都跟住 ...

係, 佢話細個 跟媽去天橋乞食過一排, 之後先有街坊教佢拎服利

佢媽話果時帶佢去做童星, 個個著靚衫, 佢地無, 但佢無摟計, 只係著校服去, 去到先換公司衫

禁止訪問

珍珠宮

醒目開學勳章 環保接龍勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

回覆樓主:

我又無咩感覺
fancl都唔係咩高檔品牌,搵邊個拍都差唔多啦

大宅

回覆樓主:

從來都唔覺f高貴,日本便利店都買到

珍珠宮

綠茶新地 發表於 18-11-17 20:13
我覺得佢ok 呀~個女仔叫Bella 做安樂窩

反而陳太瘦,有點黑,唔夠白滑bor

我覺得Bella 幾好,好young。我反而唔鍾意gigi,佢好cheap。

珍珠宮

pinky-peach 發表於 18-11-17 20:48
Fancl係行高貴路線,佢似賣canmake, cezanne就差唔多

Fancel 似抄高貴多d wor。

公爵府

畀面勳章

回覆樓主:

我覺得佢ok呀!可能冇budget

水晶宮

choco_soup 發表於 18-11-17 21:02
我覺得Bella 幾好,好young。我反而唔鍾意gigi,佢好cheap。

GiGi形象太差

男爵府

saula 發表於 18-11-17 20:50
係, 佢話細個 跟媽去天橋乞食過一排, 之後先有街坊教佢拎服利

佢媽話果時帶佢去做童星, 個個著靚衫, ...

原來細個咁悲慘,不過佢真係好努力演出,將來會愈來愈好!

公爵府

虎到金來勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章

pinky-peach 發表於 18-11-17 19:46
Gigi做左好多年代言人,後來轉左心悠都係同level,但宜家搵埋呢個連個名都叫唔出既三線咖哩啡,真係...:igi ...

like her.
平時一個普通藝員,俾fancl 拍完靚左高貴左,係我做妹妹仔都即刻走去fancl 入貨

珍珠宮

我覺得好過心悠,心悠皮膚好麻麻,亦唔young
另外我覺得陳瀅都幾適合,幾陽光皮膚又靚

寶石宮

大廚勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

回覆樓主

Bella ok呀, 不過係唔多人識

男爵府

pinky-peach 發表於 18-11-17 20:48

Fancl 行高貴路線?唔係下化無論價錢同定位,都同高貴無關咯

男爵府

回覆樓主:

Bella幾pure呀。有佢帶多d後生客。Fancl都唔係咩高貴牌子麻。

珍珠宮

回覆樓主

我覺得幾好,賣膠原蛋白飲品
林穎彤面圓圓咁睇落充滿膠原蛋白

但我都同意樓主.....
林穎彤比較適合canmake呢d青春可愛牌子
canmake搵朱千雪,朱千雪係氣質、知性型,同canmake路線唔同

翡翠宮

2024年龍年勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 認識瑞士牛牛第一回 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

回覆樓主:

Ringtone 幾好呀,心悠真人皮膚好差喎

男爵府

Fancl 一D都冇高貴feel. Bell 而家反而令到個品牌形象young d , fresh d, 唔錯。

高貴唔會用fancl

首頁
12345...9

尾頁

跳至