自由講場

跳至

首頁

尾頁

伯爵府

crystal媽咪 發表於 18-11-18 01:12
咁誇張,冇見過。
不過之前喺facebook見過有人搞戶外playgroup就係用公園嘅

公園攪playgroup?
咪仲攪笑?
唔知有無收錢

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

wkpig166 發表於 18-11-18 06:54
公園攪playgroup?
咪仲攪笑?
唔知有無收錢

有呀!!有搞playgroup ,不過就係新界嗰邊, 當然有收錢啦!!不過就平啲好似一堂80蚊左右, 不過好自私
不要從別人的嘴裡去認識我

翡翠宮

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章 牛年勳章

回覆樓主:

其實問題根源係唔夠地方

侯爵府

回覆樓主:

其實有乜問題?

侯爵府

回覆樓主:

我一直覺得公園係可以俾大家娛樂的
夜晚我有時睇到啲老人家圍埋拉二胡, 唱下粵曲, 我覺得好好喎,係咪真係咁騷擾呢?我又唔覺。大媽跳舞我也眼過, 佢地又唔係開恆喇叭我就覺得無問題。我們的社區為何唔可以容納多啲不同聲音? 這些活動係大家調劑生活的,為何要趕盡殺絕先安樂? 香港人下下用有色眼鏡去睇,怪不得冇心理精神問題嘅case愈來愈多。

珍珠宮

sjnl43 發表於 18-11-18 00:38
揾區議員.........係集結一堆人揾

最好有地區人仕, 咩大廈主席, 學校家長會主席....

拍到片影晒相有利是交收都投訴唔到佢地。

康民署職員話過,封利是入面唔代表有錢。

珍珠宮

choco_soup 發表於 18-11-18 12:06

你去當區議員到, 再唔係去咩關注組, 你睇東涌關注組個細路, 都唔係東涌人

個個搏出名, 學長毛咁街頭抗爭, 搏入議會個d 比個電話佢地, 去關注大媽有無賣仁

再絶d 揾圍園停瘋, 啊龍心facebook 叫佢去, 龍心扮傻想搏人睇佢d 片u tube 有收入架

有noise 有人睇, 龍心就有動機去, 大媽又跳龍心都跳舞之麻到時好睇

首頁

尾頁

跳至