想請姐姐照顧newborn baby, 有無好agent 介紹?

sicheung
|
如有好agent, 請介紹俾我。謝謝(emoji)(emoji)
yeeki_cheng
|
sicheung 發表於 18-11-17 21:33
如有好agent, 請介紹俾我。謝謝(emoji)(emoji)

我用開果個我已介紹左幾個朋友去,大多數都揀到合適姐姐,有需要可介紹俾你
sicheung
|
yeeki_cheng 發表於 18-11-17 22:56
我用開果個我已介紹左幾個朋友去,大多數都揀到合適姐姐,有需要可介紹俾你
...

好啊。PM 我丫,謝謝你。
Yingying607
|
我都有興趣,pls pm me
jwyt
|
yeeki_cheng 發表於 18-11-17 22:56
...

pm,plz
scyn
|
...

你可唔可以都介紹比我呀?(emoji)(emoji)
yeeki_cheng
|
scyn 發表於 18-11-20 11:49
你可唔可以都介紹比我呀?(emoji)(emoji)

當然可以,我都想大家都有好agency跟
super_bb88
|
...

我都想要agent 資料。
Thx!
smartbbg
|
...

可介紹俾我嗎?謝謝!
yeeki_cheng
|
smartbbg 發表於 18-11-20 12:55
可介紹俾我嗎?謝謝!

可以呀,我pm俾你
丫翼
|
...

可以pm 資料介紹嘛?!
yeeki_cheng
|
丫翼 發表於 18-11-20 20:41
可以pm 資料介紹嘛?!

可以呀,我pm你
vivi23berry
|
...

I want the details. Thanks!
KKEDU
|
回覆 yeeki_cheng 的帖子

我都要agent
dunhillysl
|
Can you PM agent details? Many thanks.
yo-yoyoko
|
Plx pm too. Many thanks
torocat2010
|
...

我都想要資料thanks
chrisfsy25
|
我都有興趣,pls pm me
chungnw
|
...

Please pm me. Thankyou
iwantbabies
|
...

可唔可以PM資料俾我?
Thx