酒店個枕頭唔好訓?

熊貓小姐
|
幾靚既酒店,個枕頭都係唔好訓,有同感嗎?
Charlotte_mom
|
幾時都係屋企果個訓得慣
bosch
|
我覺得算好瞓,d 床都好瞓又夠承托力。屋企果張床同枕頭換極都差d。
熊貓小姐
|
個枕頭硬係好扁,好似sir落去咁,個肩頸好痛,可能我訓唔慣一pat野既枕頭
wcpcelia    發表於 18-11-18 11:18
終極熊貓
|
熊貓小姐 發表於 18-11-18 00:44

有pillow menu㗎喎,全部都唔啱?
umama
|
酒店枕頭對我黎講通常太“淋“
熊貓小姐
|
終極熊貓 發表於 18-11-18 01:01
有pillow menu㗎喎,全部都唔啱?

係,我訓慣tempur
tsung
|
個人感覺,澳洲大部份的酒店由枕頭以至床褥都好正
baby_chu
|

其實,可以打去換!仲有6、7款揀!
jollyma
|
近年好咗,有啲酒店可以request 梗少少枕頭,我最近日本瞓過一個好正,外邊棉入邊膠粒,唔知邊度有得賣?
|
熊貓小姐 發表於 18-11-18 01:05
係,我訓慣tempur

Me too,訓慣tempur,咩羽絨枕太空棉全部唔對路
劉大媽
|
非常同意
mercurycc
|
熊貓小姐 發表於 18-11-18 01:05
係,我訓慣tempur
住過係日本酒店係用tempur, 重有好幾款選擇,
就竹算用咩都好,始終都係自己個狗竇最舒服。
mercurycc
|
jollyma 發表於 18-11-18 07:32
近年好咗,有啲酒店可以request 梗少少枕頭,我最近日本瞓過一個好正,外邊棉入邊膠粒,唔知邊度有得賣?
...
我都好喜歡訓呢款枕頭,前排aron有賣過有款差唔多,而家已唔見有。
肥肥寶
|
啱啱去完日本咁岩酒店個枕頭好硬,去咗附近大創買個枕頭粗粗地用住先
TMC3012
|
一定啦, c6而家自備
|
mercurycc 發表於 18-11-18 11:20
住過係日本酒店係用tempur, 重有好幾款選擇,
就竹算用咩都好,始終都係自己個狗竇最舒服。
...

係,每次返歸最期待係自己舖狗竇
mickey0721
|
太淋,我通常要枕兩個
jacky1666_hk
|

自己訓開個個好d
月見草
|

其實酒店會有唔同軟硬度嘅枕頭比客人選擇,你可以叫House keeping換你想要嘅枕頭