求分享用心髮型師

mrpp0004
|
[size=1.5em]以前剪得好睇既髮型師消失左,搵唔返佢
[size=1.5em]請問大家有冇用心剪髮既髮型師介紹呢?中價位,最好銅鑼灣/尖沙咀區[size=1.5em]Thanks!
jiujiujr
|
mrpp0004 發表於 18-11-18 11:08
以前剪得好睇既髮型師消失左,搵唔返佢
請問大家有冇用心剪髮既髮型師介紹呢?中價位,最好銅鑼灣/尖沙咀區 ...

你可以試下銅鑼灣師傅chris,我不嬲都搵佢整開架,佢整頭髮幾有heart架,佢唔會求其hea整,上次陣係剪頭髮都剪左個幾鐘,我每次去佢都會問清楚我想點剪,同埋佢會建議返我個面型襯d咩頭,佢洗剪吹收$350,你可以參考下~

QMbee
|
尖沙咀barber搵ladol
Flyingpig2009
|
mrpp0004 發表於 18-11-18 11:08
以前剪得好睇既髮型師消失左,搵唔返佢
請問大家有冇用心剪髮既髮型師介紹呢?中價位,最好銅鑼灣/尖沙咀區 ...

我剛剛剪衰左個頭!想死!
good_pig
|
Flyingpig2009 發表於 18-11-26 15:07
我剛剛剪衰左個頭!想死!

me 2, 我之前都覺得ok, 今次做埋顏色就..唉
janice1226
|
尖沙咀做開有間。剪都okay,最滿意染頭髮唔會敏感。我以前去其他染會敏感甩頭皮,呢間唔會
阮阮
|
我tst整頭整左2次,都係我frd叫先去,我未試過剪染漂3個鐘搞掂
個髮型師仲好有心會次次剪完都幫我set頭
kyingyoyo
|
阮阮 發表於 18-11-27 12:26
我tst整頭整左2次,都係我frd叫先去,我未試過剪染漂3個鐘搞掂
個髮型師仲好有心會次次剪完都幫我 ...

可以pm我嗎
阮阮
|
kyingyoyo 發表於 18-11-30 16:47
可以pm我嗎

pm 左~
kikiwo
|
jiujiujr 發表於 18-11-22 16:48

你可以試下銅鑼灣師傅chris,我不嬲都搵佢整開架,佢整頭 ...

可否pm Thx
estherc85
|
icon salon, 銅鑼灣
我搵開間野既老闆整頭, 叫wing, 但佢係男人黎
成日聽佢講佢剪左20年頭髮, 佢剪頭髮真心剪得幾好
bobocheung65
|
jiujiujr 發表於 18-11-22 16:48

你可以試下銅鑼灣師傅chris,我不嬲都搵佢整開架,佢整頭 ...

可否pm 謝謝
|
阮阮 發表於 18-11-27 12:26
個髮型師仲好有心會次次剪完都幫我 ...

請問尖沙咀那位師傅? 謝