潮流時尚

跳至

首頁

尾頁

大宅

How much ?

男爵府

直美 發表於 18-11-19 14:12
補返張action pic先。

尋日同今日都急不及待用新袋。Lindy一向都唔係我個shopping list上,但又無諗過原來 ...

等你分享,死啦,如果OK,我又心郁郁唉,女人真係沒完沒了,不過可能同你D衣服有關係,我尼邊凍,夏天都需要外套,外套質地無咁柔軟,估計摩擦大

大宅

Littleivy13 發表於 18-11-19 14:25
How much ?

HK$63,300

大宅

KWOKPHOEBE 發表於 18-11-19 14:30

等你分享,死啦,如果OK,我又心郁郁唉,女人真 ...

我今日件外套都係麻質,但都無問題啊!但我用完返去有用擦走衣服上毛同塵嘅刷刷一下袋身先收返入塵袋。擦嘅時候會見到皮上嘅細紋會順返。應該會有幫助。果種刷唔係咩貴野,係十蚊店都有嘅款式。希望你知我講乜。hahaa

男爵府

直美 發表於 18-11-19 14:38
我今日件外套都係麻質,但都無問題啊!但我用完返去有用擦走衣服上毛同塵嘅刷刷一下袋身先收返入塵袋。擦 ...

我無咁好耐性,我D袋用完到處放,長期放車都經常發生,而家床下就放左個,超級亂,試過車裡有手袋,自己仲擰多個上去,然後發現後座仲有一個!我老公成日話要扔曬我D袋,我話如果你掉曬我D袋,我就掉左你

wcpcelia    發表於 18-11-19 15:31

大宅

KWOKPHOEBE 發表於 18-11-19 14:59
我無咁好耐性,我D袋用完到處放,長期放車都經常發生,而家床下就放左個,超級亂,試過車裡有 ...

因為我有兩隻貓,所以啲野唔可以亂放。一來會咬,二來佢地好鍾意訓係我啲衫同袋上面。會癡到全部都係毛,好煩喔。。。。

題外話,你個Kelly 好迷人啊

別墅

直美 發表於 18-11-19 14:12
補返張action pic先。

尋日同今日都急不及待用新袋。Lindy一向都唔係我個shopping list上,但又無諗過原來 ...

好靚好襯你呀!!! 死喇,同phoebe一樣俾你講到心郁郁。

男爵府

sint 發表於 18-11-19 15:19
好靚好襯你呀!!! 死喇,同phoebe一樣俾你講到心郁郁。

係啦係啦!D壞人好多

男爵府

直美 發表於 18-11-19 15:03

因為我有兩隻貓,所以啲野唔可以亂放。一來會咬,二來佢地好 ...

個Kelly個色唔靚,我掉個度都幾耐下,我唔係好鍾意,不過就手就用,個色係T5,個時候個SA話粉色,其實去到已經覺得一D都唔粉,但唔想逆個SA意思,先買咋,其實個色好橙,我唔多鍾意,掛個老佛爺,因為夠白,減少D橙,可以擋住下

別墅

KWOKPHOEBE 發表於 18-11-19 15:47
個Kelly個色唔靚,我掉個度都幾耐下,我唔係好鍾意,不過就手就用,個色係T5,個時候個SA話粉色,其實去到 ...

唔係丫,好搶眼,係咪磨砂金扣? Twilly又襯得好,靚呀!

你太多靚野喇,難怪花心。

侯爵府

Very special and nice combo

大宅

sint 發表於 18-11-19 15:19

Thanks dear~~~
我太細粒只能夠用細袋。臨近聖誕H返左好多靚袋,特別係細size。Lindy 26都見到3,4隻。真係去睇下都覺得開心

大宅

KWOKPHOEBE 發表於 18-11-19 15:42
係啦係啦!D壞人好多

大宅

KWOKPHOEBE 發表於 18-11-19 15:47
個Kelly個色唔靚,我掉個度都幾耐下,我唔係好鍾意,不過就手就用,個色係T5,個時候個SA話粉色,其實去到 ...

係呀,T5真係偏橙左。我見過真身都即刻熄晒啲火。。。

大宅

Ms_Phoebe 發表於 18-11-19 19:16
Very special and nice combo

Thanks dear

男爵府

sint 發表於 18-11-19 18:14
唔係丫,好搶眼,係咪磨砂金扣? Twilly又襯得好,靚呀!

唔係磨砂金,就普通金釦,極容易花,不過我有一個B係拉絲金釦,就真係唔容易花

大宅

之前sa都有offer呢個,不過⋯⋯要唔落

男爵府

Armami 發表於 18-11-20 01:41
之前sa都有offer呢個,不過⋯⋯要唔落

個年出尼個色,感覺D SA就係拼命求客買,佢地又唔可以事蛋搵無配貨D客買,咪搵D熟客消化囉,我係響SA承諾有黑金K比我情況下買,咁樣當然兩週後個SA係有比黑金我,但比我感覺就係買豬肉搭豬頭,我覺得尼個粉色係H裡面粉色係最失敗一個,對於粉色控真係有D失望

男爵府

sint 發表於 18-11-19 18:14

為左證明佢仲有價值,今日就用一下啦

侯爵府

KWOKPHOEBE 發表於 18-11-19 14:59
我無咁好耐性,我D袋用完到處放,長期放車都經常發生,而家床下就放左個,超級亂,試過車裡有 ...

Jm 你好豪,d H 用完到處放

首頁

尾頁

跳至