美容扮靚

跳至

首頁

尾頁

公爵府

SOGO Thankful Week 做緊優惠,想試下。

男爵府

回覆樓主:

留名

男爵府

回覆樓主:

想知

王國會長

虎到金來勳章 牛年勳章 畀面勳章 wyeth冷知識勳章 王國會長 環保接龍勳章 BK猜猜猜慶中秋

好似聽過Sogo嘅treatment同係Spa boutique嘅treatment係唔一樣㗎

每日望住佢哋就充滿力量啦!

侯爵府

OKC 發表於 18-11-18 13:02
SOGO Thankful Week 做緊優惠,想試下。

我响spa做facial, 唔係响sogo做

複式洋房

幾錢呢? 貴唔貴?

男爵府

KAY+2 發表於 18-11-23 14:41
我响spa做facial, 唔係响sogo做

Jm請問spa個邊係咪買value跟著每次扣facial?一般value最少買幾多?每次facial個range又幾多?想去spa試facial,有無話member referal有咩offer?

侯爵府

chonglulu 發表於 18-12-9 10:37
Jm請問spa個邊係咪買value跟著每次扣facial?一般value最少買幾多?每次facial個range又幾多?想去spa試fac ...

而家入門要兩萬value, facial 由$1380左右到二三千都有,我有時會做埋機同按摩呢啲,所以一次大約二千左右咁囉

男爵府

KAY+2 發表於 18-12-9 10:56
而家入門要兩萬value, facial 由$1380左右到二三千都有,我有時會做埋機同按摩呢啲,所以一次大約二千左右 ...

Ok謝謝,有針清對嗎?甘一次2-3k都make sense個度d美容師係後生定呀姐級多?如果想book cwb有無邊個美容師比較推薦呢?同埋難唔難預約?

珍珠宮

vickymok717 發表於 18-11-23 12:15
好似聽過Sogo嘅treatment同係Spa boutique嘅treatment係唔一樣㗎

係? 我只喺sogo 樓上 Valmont spa 度做過。

一樣有不同facial course 選擇,可以單次,可以join course

有咩唔同㗎?

侯爵府

chonglulu 發表於 18-12-9 11:57
Ok謝謝,有針清對嗎?甘一次2-3k都make sense個度d美容師係後生定呀姐級多?如果想book cwb有無邊個美容師 ...

我响利園做開,美容師都後生,個個都幾好

Facial有針清的

我book放工時間唔難,但下午時段較難book

男爵府

KAY+2 發表於 18-12-9 12:37
我响利園做開,美容師都後生,個個都幾好

Facial有針清的

好的(emoji)(emoji),如果舊客refer係咪都(emoji)特別offer?如果第一次試有無話邊個signature treatment比較推薦?

侯爵府

chonglulu 發表於 18-12-9 13:08

好的(emoji)(emoji),如果舊客refer係咪都(emoji)特別offe ...

舊客refer好似無優惠,要問下先知

你做有collagen mask 的facial都較好,我通常做保濕collagen嗰款

子爵府

我係係私人舖頭做VALMONT FACIAL
唔係專門店做的
真心覺得物有所值

別墅

回覆 jiji2 的帖子

在哪裡做?可pm我嗎?

侯爵府

回覆樓主:

上次踩上左問,SA 唔休做。

首頁

尾頁